Szerintetek nagyon brutális lenne, ha a 2 éves kisfiamra babahámot tennék? :S
Ha valaki a kezénél fogva tartja a gyerekét, és nem engedi el, hiába rángatja magát a kicsi, az nem megalázó? Akkor a kantár sem az. Nyilván nem fogod póráznál fogva vonszolni, ha pedig az útra kiszaladástól tartja vissza egy hám, mikor hirtelen gondol egyet, a te meglévő két kezed pedig éppen mással van elfoglalva, annak csak örülni lehet.
Szerintem még kényelmesebb is a gyereknek, ha nem kell folyton fölfelé nyújtóznia. A kezei szabadok, tehát ettől még foghatja a kocsit, vagy a kezedet ha akarja, de biztonságban lesz akkor is, ha te pont tüsszentesz, felveszed, a kocsiból kipottyant játékot, vagy a három éves orrát törlöd meg.
Én Angliában láttam először, kicsit meg is ütköztem rajta eleinte, de józanul végiggondolva nincsen vele semmi baj. persze ha normálisan használják.
Olvasd el Libby Purves: Hogyan (ne) legyünk tökéletes anyák című könyvét! Vagy a másik kettőt: (ne) neveljünk tökéletes gyereket! (ne) legyünk tökéletes család!
Ez attól függ milyen típusú a fiad! Az én fiam nagyon szépen sétált és sétál is mellettem ugyanúgy mint a lányod! Miből gondolod hogy a fiad nem fog úgy sétálni mint a lányod?
Amúgy értem a gondod lehetséges hogy nekem is megfordulna a fejembe! De csak akkor ha tudnám hogy nem marad meg mellettem a fiam!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: Már próbálkoztunk vele , de ha meglát az apjáéhoz hasonló motort rögtön át akar szaladni...meg bevallom őszintén , ha az egyik elkezdi a butaságát , akkor a másik is elkezdi...na ott szabadul el a pokol...mikor 2 fele kéne szaladnom , + a babakocsira vigyázni , mert ugye benne van legkisebbik gyermek...hát apukával meg nagymamával együtt megszenvedtük ezeket egy párszor , és kezdjük belátni , hogy ez itt ilyen forgalmas helyen nem fog bejönni , hogy nem baj , gyorsan elkapom , mert széles a járda , meg jó van 5 perc alatt csak 2 kocsi jön...Miskolcon laktunk egyébként...annak is egy csendesebb részén...ott nem volt ezzel probléma
...főleg mivel volt egy nagyon nagy rét a házunktól nem messze (kb 30m), ahol kitombolhatták magukat.Itt meg ugye nagyon meg van kötve a kezük szabadság terén...:/ Kicsit bánom is , h. ideköltöztünk.:( Nem baj , majd talán 5 év múlva tudunk venni hitel nélkül egy családi házat...na de addig valahogy meg kell oldani...nem possadhatunk itt egész nap.Ebbe bele lehetne őrülni.:D
Hát akkor pedig muszáj vagy körbe nézni a hám iránt... ha ilyen elevenek akkor a fiad érdeke...
bar biztos hogy fogsz kapni miatta hideget meleget leginkább hideget... de ha nem érdekel a velemenyuk és tudod meg nem hallani ezeket a dolgokat akkor ruhazzatok egyre be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!