Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
Sose vennék kétkaros babakocsit én nem szeretem őket.
De ez szuper kocsi: [link]
Nekünk a második babakocsink kétkaros volt. Nagyon nem szerettem. Lényegében nem lehet rendesen 1 kézzel tolni. Már pedig egy önjáró gyereknél nem mindig van 2 kéz a babakocsira.
Amúgy sztem ennyi pénzért sokkal jobb kocsik is vannak.
Kedves 2. válaszoló! És meg is tudnál nevezni konkrét babakocsikat, amik jobbak, de ilyesmi árfekvésben vannak? És mondjuk még mindig árusítják őket?
Nézegettem a választékot, és láttam olyat, ami tetszene, jó véleményt olvastam róla, de már nem kapni.
Az első válaszoló által ajánlott baby design mini is tetszik, de további javaslatoknak is nagyon örülnék, én nem annyira értek a babakocsikhoz. Köszönöm szépen a segítséget!
Nekem nincs bajom a kétkaros babakocsival, az első babámmal olyan sportbabakocsink volt. Igaz egy kézzel nem lehetett tolni, de szatyrokat tudtam oda akasztani, így annyiban jobb volt, és ezt a részét ki is használtam. Az is kis kerekű volt, igazából az csak ilyen kis egyszerű 10ezeres babakocsi, de jól tudtam tolni minden terepen, a célnak megfelelt. De azért most annál komolyabbat szeretnék, de vagyonokat valóban nem akarok sport babakocsira áldozni.
Köszönöm szépen a válaszokat, átgondolom a tanácsokat!
1. vagyok.
Én pont azért nem vettem 2 karos kocsit, mert pont, hogy nem tudtam volna fogni a nagyobb gyerek kezét, míg a babakocsit tolom, pl. mikor átmegyünk a zebrán. Mondjuk mi megyeszékhelyen lakunk, elég nagy a forgalom és a gyerekeim közt 1 év a korkülönbség, tehát anno kellett fogjam a nagyobb kezét. Csak azért írom, mert ha neked is így kell, akkor a 2 karos kocsi nem a legjobb választás. Én mindent tudtam az alsó kosárba pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!