Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

Akinek ilyen van, elégedett vele?

[link]

2015. jún. 3. 12:36
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Sose vennék kétkaros babakocsit én nem szeretem őket.

De ez szuper kocsi: [link]

2015. jún. 3. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Nekünk a második babakocsink kétkaros volt. Nagyon nem szerettem. Lényegében nem lehet rendesen 1 kézzel tolni. Már pedig egy önjáró gyereknél nem mindig van 2 kéz a babakocsira.

Amúgy sztem ennyi pénzért sokkal jobb kocsik is vannak.

2015. jún. 3. 13:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves 2. válaszoló! És meg is tudnál nevezni konkrét babakocsikat, amik jobbak, de ilyesmi árfekvésben vannak? És mondjuk még mindig árusítják őket?

Nézegettem a választékot, és láttam olyat, ami tetszene, jó véleményt olvastam róla, de már nem kapni.

Az első válaszoló által ajánlott baby design mini is tetszik, de további javaslatoknak is nagyon örülnék, én nem annyira értek a babakocsikhoz. Köszönöm szépen a segítséget!

2015. jún. 3. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ez elég ronda.Nézd meg a Brendonba v. Mamas&Papas-ban.
2015. jún. 3. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:

pl amit az #1-es linkelt.

vagy ez:

[link]

esetleg ez:

[link]

de én nézelődnék a használt verdák között is, ha ennyit áldozol rá, igazán jó minőségű, használt kocsit vehetsz.

pl ilyet:

[link] 20 körül szoktak árulni használtan.

2015. jún. 3. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
ja, #2es voltam :)
2015. jún. 3. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem vennék ilyen kocsit, azért mert két karos, borzasztó nehéz tolni, egy kézzel nem lehet, kicsi és dupla kerekes, képtelenség vele közlekedni, beakadnak a kerekek, nagy erővel kell tolni, fárasztó, főleg ha már nagyobb a gyerek, hóban képtelenség. Én azt tanácsolom, csak nagy kerekű kocsit vegyél, főleg ha újszülött babának lesz, az nem zötyög úgy, mint egy kis kerekű. Ilyen olcsó babakocsitól ne várj semmi jót, ha ennyi pénzt tudsz csak rászánni, akkor inkább vegyél használtat, de jót.
2015. jún. 4. 00:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom a kétkaros babakocsival, az első babámmal olyan sportbabakocsink volt. Igaz egy kézzel nem lehetett tolni, de szatyrokat tudtam oda akasztani, így annyiban jobb volt, és ezt a részét ki is használtam. Az is kis kerekű volt, igazából az csak ilyen kis egyszerű 10ezeres babakocsi, de jól tudtam tolni minden terepen, a célnak megfelelt. De azért most annál komolyabbat szeretnék, de vagyonokat valóban nem akarok sport babakocsira áldozni.

Köszönöm szépen a válaszokat, átgondolom a tanácsokat!

2015. jún. 4. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én pont azért nem vettem 2 karos kocsit, mert pont, hogy nem tudtam volna fogni a nagyobb gyerek kezét, míg a babakocsit tolom, pl. mikor átmegyünk a zebrán. Mondjuk mi megyeszékhelyen lakunk, elég nagy a forgalom és a gyerekeim közt 1 év a korkülönbség, tehát anno kellett fogjam a nagyobb kezét. Csak azért írom, mert ha neked is így kell, akkor a 2 karos kocsi nem a legjobb választás. Én mindent tudtam az alsó kosárba pakolni.

2015. jún. 5. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a Baby Design babakocsik nagyon jók, amit linkeltem nem sokkal drágább, mint amilyet szeretnél venni, de nagyobbak a kerekei és nagyobb a kosara is, szerintem könnyebb vele közlekedni, ha esetleg hó esne télen.
2015. jún. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!