Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Anyukák! Mi a véleményetek...

Anyukák! Mi a véleményetek erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés

Nekem budapesti használatra kellene,főleg belvárosi részen használnám ahol sétálórészekn vannak. Autóval járok emiatt csak kisebb távokra kellene leginkább séta és levegőzés céljából. Nem vinném rossz útra, nem vásárolok be vele (erre ott az autó csomagtere),nem is lépcsőznék és a többi..

Mennyire jó választás ilyen igényekhez?

Tetszik a formatervezése, jó minősginek tűník és elegáns ami nálam fontos.

[link]

2015. márc. 30. 00:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
21%
Jaj nagyon csecse. De sztem ez tul olcso. Sztem duplajaert vegyel es az majd tok jo lesz. De arra figyelj hogy lepcsozzon magatol es ringassa a babat mert az nagyon fontos. Amig bemesz a dohanyboltba kint hagyod es aki hozza mer erni azt jol elijeszti. Amugy a vàza arany? Mert ugy nem az igazi a rongyràzàs
2015. márc. 30. 00:52
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nagyon jó, de hamar ki fogja nőni a baba. Ezért nem érdemes ilyen sok pénzt kiadni érte. Persze, ha tovább tudod majd adni másoknak, akkor valamennyi visszajön az árból. De csak azért megvenni, hogy amikor már nem használod, akkor betegyed a sarokba díszelegni, azért nem érdemes. De te tudod.
2015. márc. 30. 01:20
 3/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem, miért lettem lepontozva? :D Véleményt kértél, hát én leirtam
2015. márc. 30. 06:56
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki. Viszont a kerekei kicsik, könnyen beakadnak majd egy kisebb aszfalthibába is (pl. a Városliget már kínszenvedés kicsi kerekekkel) illetve a fix lábtartó rész nem tudom, mennyire lesz kényelmes gyereknek, nem fog-e lógni a lába alvás közben. (Amit ír, hogy a 15 kg terhelhetőség elég 3-4 éves korig nagy túlzás, bár azért olyan sokáig nem is szoktak kocsizni a gyerekek.)
2015. márc. 30. 07:37
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szépnek, és jónak is tűnik. Azoknak az igényeknek, amit írtál megfelel. Az ára tényleg kicsit húzós, de nyilván nálad ez nem szempont, ha feltetted a kérdést.

Én nem látom olyan kicsinek a kerekeit, hogy egy városi közlekedés gondot okozzon neki. Nekem egy Maclaren Quest kocsim volt, aminek kisebbek a kerekei, de nem volt gond vele a Városligetben sem. Most egy Qicksmart Easy Fold kocsim van, szintén kis kerekekkel, és földúton is elmegy. Ez inkább márka, és minőségfüggő.

2015. márc. 30. 08:30
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Én sok mindent innen szoktam venni,többek közt babakocsit is vettem már innen,nem is vennék máshonnan,tényleg nagyon jók.Ez nagyon tetszik nekem is,ha most kéne vennem ezt választanám.1-es savanyú a szőlő ugye?
2015. márc. 30. 10:15
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hogy miért kell ilyen véleményt írni. Nyilván nem erre kíváncsi a kérdező.

Akinek telik rá, az megveszi, akinek nem telik rá, az nem veszi meg. Ilyen egyszerű.

Attól még nem kell fikázni más stílusát.

2015. márc. 30. 10:35
 8/22 Vilcsianyuja ***** válasza:
Bár ez nem az én árkategóriám, csakis úgy vennék ilyen babakocsit, hogy megvenném hozzá a nagy mózest, az autóshordozót (gondolom, alapból a sportrész "jár" csak hozzá), és bizony az alsó bevásárlórekesz is nagyon praktikus tud lenni, mikor mondjuk egy plédet elviszel magaddal, hátha kell útközben. Vagy akármekkora a kocsid csomagtartója, ha egy kisebb boltból jössz ki, nem bevásárlókocsis kategóriából, akkor mégis van hová raknod addig is az árut, amíg visszatolod a babakocsit az autóhoz. És egyébként, ha van rá lehetőség, próbáld ki, milyen tolni. Én belefutottam egy olyan babakocsiba (igaz, az "óccsó" kategóriában), ami gyönyörűen tolható volt sima terepen, de az első apró kis aszfaltgyűrődésen lestukkózott. Ilyen repedések, úthibák még a belvárosban is lehetnek, és roppant kellemetlenek tudnak lenni.
2015. márc. 30. 12:02
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, hog ilyen kicsik a kerekei.. Ennyi pénzért inkább vennék egy ABC Design kocsit vagy raknék hozzá még egy kicsit és egy Stokket.
2015. márc. 30. 12:12
 10/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem kicsik a kerekei egyáltalán.Nagyon szép és igényes kocsi.

Egyes,miért kell bunkózni itt?Menj más fórumokra ott éld ki magad.Sok az irigy ember,akinek fáj ha valaki meg tud venni egy drágább holmit,míg neki szarra se telik.

Kérdező,ha van pénzed rá vedd meg.

2015. márc. 30. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!