Anyukák! Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
Nekem budapesti használatra kellene,főleg belvárosi részen használnám ahol sétálórészekn vannak. Autóval járok emiatt csak kisebb távokra kellene leginkább séta és levegőzés céljából. Nem vinném rossz útra, nem vásárolok be vele (erre ott az autó csomagtere),nem is lépcsőznék és a többi..
Mennyire jó választás ilyen igényekhez?
Tetszik a formatervezése, jó minősginek tűník és elegáns ami nálam fontos.
Off: kicsit paraszt vagy, 57%-os. Biztosan nem véletlenül állsz ilyen magas %-on...fáj, hogy valaki nem valami lengyel sz*r-ban tologatja a gyerekét, mint te?
On: nekem nagyon tetszik, szerintem a felsorolt céloknak teljesen megfelel de újszülöttnek lenne? Mert akkor a mózest is meg kell venni mellé...
Nagyon köszönöm mindenkinek akinek normális választ írt! Megy a zöld! Én is azon rágodtam hogy pici a kereke és az úthibába ha belegurul, akkor az nem lesz olyan jó. Szép babakocsi, nagyon masszív és minőségi. Az alsó bevásárlója nem olyan nagy talán csak egy közepes méretű takaró férne el benne ami mondjuk nem a legjobb mert azért lehet szükség lenne rá. Stokke nagyon magas (netán kiesik a gyerek egy hirtelen mozdulattal ha nagyobb lesz!?) ezért nem tetszik annyira. Megnézem az Abct is , köszi a tippet! :))
Mclarent ismerem, van egy szomszédomnak és nagyon megvan vele elégedve! Annak is picik a kerekei, de jól használható.
Persze mózessel és autós hordozóval venném meg ha rá esik a választás! [link]
Néztem az Armadillot is, csak nincs benne "védőkorlát" ezért nem tetszik annyira.
Kényelmesnek tűník az Urbo2 sportrésze ez is egy ok amiért szimpatikus.
19# köszi a segitséget
az szeretném megkérdezni miért nem vagy kibékülve a Maclarennel?
Amikor nagyobb már akkor lehet használni mert újszülötteknek nem való, bár van aki már akkortól használja (láttam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!