Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vélemények erről a babakocsiról?

Vélemények erről a babakocsiról?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 28. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is nézegettem ezt,nekem tesókocsinak kellett volna,1,5 év van a fiaim között.Végül egymás mögöttit vettem,engem idegesített volna ha a kicsit nem látom szemből.

Ikreknek kellene?Beférnél vele a liftbe,ajtókon?

2015. márc. 28. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Az egyszemélyes változatát ismerem, sok gond van vele. A huzat nem vehető le tisztításra, egyes részei kiakadnak, nehéz újra összeszerelni. A háttámla állítója kilazul, becsípődik. A huzata egyébként nagyon piszkolódik. Előnye, hogy nagy kerekű, jól bírja a strapát, az alsó rakodótere hatalmas.
2015. márc. 29. 10:56
 3/9 A kérdező kommentje:
ikreknek kellene, de lehet hogy még meggondolom magam
2015. márc. 29. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Gondold át mik a szempontjaid.Ennek felül még olyan kis kémlelőnyílása sincs,hogy ha háttal is vannak a babák,legalább kukkolhass.

Nézz szét a neten.Mennyit szánsz rá egyébként?

2015. márc. 29. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Az egyszemélyes változatnak van hátul kémlelőnyílása és mindkét oldalt is. Ha jól látom, ennek a modellnek is megvan hátul a fekete, hálós ablaka. Minden előnye ellenére nem ajánlanám ezt a kocsit másnak. Van vele épp elég bosszúság is. Azt lehet mondani, hogy ennél a babakocsinál az ár-érték arány tényleg stimmel.
2015. márc. 29. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
mekkora babáknak lesz? ha újszülöttnek,nézz szét hátha találsz mózeskosarat is. azért az kényelmesebb. egymás mögötti pedig közlekedés szempontjából jobb.
2015. márc. 30. 07:47
 7/9 A kérdező kommentje:
100.000 forint körül szánok rá,és 9 hónaposak lesznek,de még akkor nézek más fajtát.Tudtok ajánlani valamilyet?
2015. márc. 30. 12:25
 8/9 anonim válasza:
Nekem emmaljunga twin kangaroo volt. Én használtan vettem és nagyon jól lehetett vele közlekedni mind föld úton mind aszfalton. Volt vagy 5 félém, de ez vált be a legjobban.Nem tudom, hogy hol tudsz most Magyarországon ilyet venni, mert sajnos nem túl gyakori. És sajnos az árát se tudom, mert nekem 3 éve volt.
2015. márc. 30. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:

1/4-es vagyok.Nézz szét használt kocsik között is.

Én az abc design zoomot használom és nagyon elégedett vagyok vele!Ajánlanék egy német oldalt,szállítanak ide is elég olcsón,mi is innen rendeltük.

www.babyprofi.de

2015. márc. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!