1/9 anonim válasza:
Én is nézegettem ezt,nekem tesókocsinak kellett volna,1,5 év van a fiaim között.Végül egymás mögöttit vettem,engem idegesített volna ha a kicsit nem látom szemből.
Ikreknek kellene?Beférnél vele a liftbe,ajtókon?
2/9 anonim válasza:
Az egyszemélyes változatát ismerem, sok gond van vele. A huzat nem vehető le tisztításra, egyes részei kiakadnak, nehéz újra összeszerelni. A háttámla állítója kilazul, becsípődik. A huzata egyébként nagyon piszkolódik. Előnye, hogy nagy kerekű, jól bírja a strapát, az alsó rakodótere hatalmas.
3/9 A kérdező kommentje:
ikreknek kellene, de lehet hogy még meggondolom magam
2015. márc. 29. 11:30
4/9 anonim válasza:
Első vagyok.Gondold át mik a szempontjaid.Ennek felül még olyan kis kémlelőnyílása sincs,hogy ha háttal is vannak a babák,legalább kukkolhass.
Nézz szét a neten.Mennyit szánsz rá egyébként?
5/9 anonim válasza:
2. vagyok. Az egyszemélyes változatnak van hátul kémlelőnyílása és mindkét oldalt is. Ha jól látom, ennek a modellnek is megvan hátul a fekete, hálós ablaka. Minden előnye ellenére nem ajánlanám ezt a kocsit másnak. Van vele épp elég bosszúság is. Azt lehet mondani, hogy ennél a babakocsinál az ár-érték arány tényleg stimmel.
6/9 anonim válasza:
mekkora babáknak lesz? ha újszülöttnek,nézz szét hátha találsz mózeskosarat is. azért az kényelmesebb. egymás mögötti pedig közlekedés szempontjából jobb.
7/9 A kérdező kommentje:
100.000 forint körül szánok rá,és 9 hónaposak lesznek,de még akkor nézek más fajtát.Tudtok ajánlani valamilyet?
2015. márc. 30. 12:25
8/9 anonim válasza:
Nekem emmaljunga twin kangaroo volt. Én használtan vettem és nagyon jól lehetett vele közlekedni mind föld úton mind aszfalton. Volt vagy 5 félém, de ez vált be a legjobban.Nem tudom, hogy hol tudsz most Magyarországon ilyet venni, mert sajnos nem túl gyakori. És sajnos az árát se tudom, mert nekem 3 éve volt.
9/9 anonim válasza:
1/4-es vagyok.Nézz szét használt kocsik között is.
Én az abc design zoomot használom és nagyon elégedett vagyok vele!Ajánlanék egy német oldalt,szállítanak ide is elég olcsón,mi is innen rendeltük.
www.babyprofi.de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!