Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
Első link leírás,másodikon a babakocsi.
19 hkm
Csak a lényeget nem írja a hirdetés, a méreteket és a súlyt.
Az már egyéni ízlés kérdése, hogy nekem a külseje se tetszik.
Szia! Hát én nagyon nem javaslom. Én is beleszaladtam egy ilyenbe, szép, olcsó, sok tartozék stb. Egy fabatkát sem ér az egész. Egyedül a mózes használható, de hát azon nincs mit nagyon elrontani...
A hordozó és a sportrész is egy kényelmetlen, párnázatlan, rendkívül izzadós anyagú vacak. Én ott rontottam el, hogy ragaszkodtam az újhoz, a pénztárcám ennyiért engedte. Inkább egy használt, de minőségi, márkás babkocsit kellett volna vennem. Nagyon bánom már. Most itt van a garázsban a babakocsi, ott porosodik, nem kell senkinek. Kellett vegyek egy másikat, mikor nagyobb lett a gyerkőc, mert mint írtam a sportrész használhatatlan volt. És rajtam kívül még 2 barátnőm ugyanígy járt. Nem tudom mennyi rà a keret, de ezt semmiképp sem javaslom.
Köszönöm a válaszokat!
Ti milyet,esetleg milyen márkát javasolnátok,mik azok,amik a legfontosabbak?
Egyelőre még nézelődöm,teljesen tanácstalan vagyok.
Hát hogy olcsó...annak nem nevezném, bár újonnan multifunkciós babakocsihoz képest végül is nem olyan sok.
Viszont használt milliószor jobb és nem fogjátok kihasználni a mózest, max. egy hónapos koráig fért el benne a lányom. Hordozót vehettek szebbet, jobbat külön.
Nekünk olyan van, ami teljesen vízszintig dönthető, bundazsákkal, leszerelhető lábtartóval és kapaszkodóval. Ha nagyobb lesz, majd felemeljük a háttámlát. Nagyon praktikus és imádjuk!
En most vettem egy ABC design Viper 4S babakocsit. Jo nagy a kereke, hoban is könnyen tolhato, uv szurös a napvedöje, nagyon stabil, könnyen összecsukhato. Mozeskosarat rendeltem hozza, hordozot nem, azt majd kulön veszunk egy iso fixeset.
Neten rendeltem Nemetorszagbol, igy olcsobb volt.
Amíg nem gondolod át, hogy milyen szempontok fontosak, addig felesleges nézegetned.
Kell cipelned emeletre? Városban használod vagy sokat mentek majd terepre? Van bőven helyetek tárolni és szállítani? És még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!