Treni kérdése:

Milyen sport babakocsit ajánlanátok, ha a következők lennének a szempontok?

Figyelt kérdés

Átlagnál kicsit nagyobb babának lenne, kisvárosban élünk kissé nehéz terepviszonyok között, lépcsőznöm kell vele (szóval ne legyen túl nehéz), csomagtartóba beférjen, könnyen lehessen vele tömegközlekedni is (kocsi apánál van napközben), egy kézzel is könnyen irányítható legyen (bevásárlásnál) és mivel magas vagyok ne legyen útban a hátsó tengely (vagy állítható tolókar? ,nemtom).

Jelenleg Lorelli Foxy sportkocsink van,de borzasztóan utálom.Folyton belerúgok a tengelybe,a boltban össze-vissza csúszkál a kereke,alig lehet tolni.Félkézzel még az utcán sem lehet vele közlekedni,iszonyatos erőkifejtés kell ahhoz is,hogy bevegyünk egy kanyart.Jelenleg 11 hónapos a lánykám,de szerintem télen nem fog beleférni a vastag szerelésében.

Ha tudna valaki valami használható sportkocsit ajánlani ,azt nagyon megköszönném.

2015. ápr. 21. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a Baby Design-t.

Ha van rá lehetőséged, akkor szerintem mindenképp próbáld ki mind a kettőt élőben, és az alapján dönts!

Az Avito-t csak a Brendonban próbáltam ki, a Baby Design-unk meg megvan már több mint 1 éve. A próba alapján amúgy a Baby Design szerintem ugyanannyira - de lehet még jobban is - bírja a terepet, mivel jó nagy kerekei vannak. Viszont mivel nem felfújható kereke van, azért macskaköves úton hangos, és ez a boltban nem derül ki, csak használat közben. Természetesen lehet, hogy az Avito is, mivel annak is hasonló anyagú kerekei vannak, de arról nincs tapasztalatom használat közben. Engem mondjuk nem zavar ez, de gondoltam azért ezt se árt leírni.

A sima Sprint-nek amúgy nem állítható a tolókarja, az Avito-nak viszont igen, plusz az ABC Design elvileg jobb márka. A bevásárlókosara viszont a Sprint-nek nagyobb szerintem, az ülése is sokkal párnázottabb, van hozzá pohártartó tálca, és az új 2015-ös változatnál a kupola is jó nagyra nyitható. Szóval mindkettőnek megvan az előnye/hátránya.

Ha a Sprint mellett döntesz, akkor figyelj oda, hogy a legújabb 2015-ös változatot vedd, mert évről-évre sokat fejlesztenek rajta.

2015. ápr. 25. 07:37
 12/13 anonim ***** válasza:

A quinnys vagyok. :)

Hiába kisebbek a kerekei, én terepre is használom. Simán megy rajta. Vastagak a kerekek és tömörek, ezért nem ráz terepen sem, hiába nem terepkocsi. Nem okoz gondot.

A quinny zapp xtra 2 már üléssel együtt is összecsukható, nagyon-nagyon kicsire.

2015. ápr. 25. 09:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Elnézést,hogy kicsit eltűntem,de most volt a lányom névadója,azóta meg jön az egyik őrlőfoga és nagyon kivagyunk.

Megpróbálok akkor eljutni egy közeli Brendonba valamikor és kipróbálom őket.Remélem lesz mindegyik fajtából.

Újat szeretnék venni mindenképpen,mert kistesót is szeretnénk (lehet akár kettőt is) és nem szeretnék majd megint másikat venni.

Köszönöm mindenkinek a választ!

2015. ápr. 30. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!