Ajánlanátok nekem sport babakocsit? Létezik egyáltalán ami megfelel a szempontjaimnak?
Két éves a kislányom, le szeretném cserélni a babakocsinkat. Ami fontos lenne: átfordítható tolókar, vagy megfordítható ülés; nagy/erős bevásárlókosár; masszív, stabil kocsi; dönthető ülés; nem lenne baj, ha kétkaros lenne, de csak akkor, ha egy kézzel is lehet irányítani (ha ez lehetséges egyáltalán).
Van valami tippetek?
Köszi
Köszi Lányok! Ez a Bebetto nico tök jól néz ki, majdnem ilyen egyébként a mostani kocsink is, az egy Hauck manhattan, csak annak nem lehet pakolni a kosarába, annyira szűk a nyílása. Ez az egyik legnagyobb bajom vele. Meg nem túl stabil..
Valami könnyű, kicsi, de mégis masszív kocsi kéne, ami sokat bír..
Első vagyok,Szivi:a bebetto Nico az nagyon jó!Szerintem jobb mint az a másik.
Kérdező,ha nincs 50e.,akkor nézd meg a caretero spacer-t vagy a milly mally venust,2 évesnek lehet az is elég lesz.
Az első gyerekemmel amikor sport babakocsival jártunk bevásárolni, vittem a hátizsákot és abba pakoltam :/. A második kettővel már nem apróztuk el, ilyesmink volt [link]
Ebben ülni is sokkal jobban tudtak (sokszor nem a támlának dőlve, hanem a karfánál), és hatalmas, egy két évesnek is jó. Tudom persze hogy nem kicsi egyáltalán :), autóba sem praktikus szállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!