Lorelli star 2015 ös sport babakocsiról mi a véleményetek?
Ha az ár annyira nem lényeg, akkor tényleg ne ezt vedd meg. Lehet, hogy az általad felsorolt szempontoknak megfelel, de azért eléggé alsó kategória. Gondolom azért az is fontos, hogy könnyen lehessen irányítani, ne akadjon el és menjen tönkre a kereke hamar, bírja a srtapát.
Ahogy itt a gyk-n nézegettem a caretero spacer elég népszerű, elégedettek vele, a baby design babakocsik is elég jók. Ezek még mindig az olcsóbb kategória. Nézelődj még.
5-ös vagyok.Azért nem mindegy mennyit szánsz rá,30-50-100?
Abc design kocsik nagyon jók,meg a Quinny.
A caretero spacer kategóriájában tényleg jó,és még szép is,az olcsóbbak közé tartozik.
Első vagyok. Szívből ajánlom az Espiro Magic-et. Most jöttek be a piacra a legújabb színek. Nekünk ocean van, gyönyörű. Egyébként is egy csoda ez a kocsi, persze hátulütője is van sajnos. Kicsi a kosár. De ezy leszámítva szuper. Mi imádjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!