Milyen sportbabakocsit válasszak? Nektek melyik márka vagy milyen típus vált be? 7 hónapos a kislányom van olyan sportbabakocsi amibe már bele rakhatom? Vagy várjak amíg felül magától és akkor?
Én a Caratero Spacer-rel szemezek. Az én kislányom is mindjárt 7 hónapos, viszont már ül magától, ezért talán igy könnyebb lesz. :)
Sokféle kocsi tetszik, de úgy őszintén nem nagyon akarok horror árakat kifizetni érte, amikor sok közepes árú is tudja ugyanazt.
Azért azt nem hiszem, hogy ugyan azt tudják a kocsik...
Mik az igényeid, ez fontos. Kicsire lehessen csukni, lapra, nagy bev. kosár stb... ill mennyit szánsz rá max.
Én vagyok, aki a Chicco Simplicity-t írta. Ez nem túl széles kocsi, befér mindenhova, jól navigálható. Nekem volt két szarvú tolókaros kocsim, illetve másét is próbáltam, de az egybe tolókaros nekem sokkal jobban bevált. Persze lehet, hogy típusfüggő is, és abból is vannak jók, könnyen irányíthatók. Én a kocsimat egy kézzel is simán irányítom, pedig már 15 kg-os gyerkőc ül benne. És ami még nekem fontos volt, hogy van bevásárlókosara, nem pedig csak valami pici háló odaszerelve..
Szerintem mindenképp próbáld ki, mielőtt megveszed, gyerekestül. Én így jártam pórul anno, hogy üresen milyen jól ment a kocsi, amint beletettem a fiamat, már alig bírtam tolni. Mondjuk az nem egy márkás kocsi volt...
A caretero spacer jó kocsi,mi is sasoltuk de végül a mamakids easy go4-et vettük.Nekünk is szempont volt az egybe tolókar.
Spacert nem próbáltam de egyszer a tanácsadóban ilyennel volt egy anyuka,elég jónak tűnt,tágasnak is.Magasnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!