2 éves gyereknek milyen (sport) babakocsit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
sajnos a miénket ellopták, de úgy gondolom, hogy azért még jó ha van. max. 1 évig használnám még.
könnyű kocsit keresek, amivel lehet tömegközlekedni is. lehetőleg olyat, ami a kátyús, télen a havas úton is elmegy.
2014. szept. 1. 14:27
1/7 anonim válasza:
Semmilyet , 2 eves nem kell mar neki a babakocsi . Tudom nekünk jobb ha bene van es gyorsabb is , de ha az ő érdekeit nézzed akkor mar nem kell .
2/7 anonim válasza:
Én a 2 évesemnek egy esernyő kocsit vettem, karfásat. Nálunk takarítják a járdákat utakat télen is, ezért jól tudtam vele közlekedni.
3/7 A kérdező kommentje:
elsősorban nem miattam kell a babakocsi, hanem Anyukám miatt. ő már nem olyan strapabíró, mint én. meg az orvoshoz is jobb abban vinni, ha beteg a gyermek.
egyébként már én sem vennék, ebben egyet értek az első válaszolóval, de a fent leírtak miatt néha praktikusabb.
második válaszoló: tudnál linket küldeni? vagy milyen márkájút használtok?
köszi!
2014. szept. 1. 15:23
4/7 anonim válasza:
Szerintem 2 évesnek már nem kell. Ha nagyon hosszan kell valami miatt sétálnotok, amiben esetleg elfárad, akkor esernyőre csukhatósat vennék, olyat, amihez van vállpánt, az nagy segítség lehet!
5/7 anonim válasza:
Ilyenre gondoltam (utolsó vagyok). A vállpánt nagyon praktikus szerintem:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, jónak tűnik! könnyű,
azért még várok mástól is véleményt! :)
2014. szept. 1. 15:33
7/7 anonim válasza:
Szia, nekem is 2 évesem van és ellopták a babakocsinkat a tárolóból. szerencsére van még 1 a lakásban, egy Tesco-s HAUCK. Én is pont arra gondoltam, hogy ha beteg mégiscsak jobb abban elvinni a dokihoz. Egyébként fél éve egyáltalán nem ült babakocsiban, de ha nem lenne tutira kéne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!