Ajánlanátok sport babakocsit, amit a rossz járdán is tudok tolni?
espiro magic 4 én ezt használom nekem bevált, biztos van ennél jobb, de az még drágább. Ami jó, hogy viszonylag könnyebb kocsi és összecsukva is kis helyet foglal, rugalmas a felfüggesztése, olyan mint egy relax fotel, így ránézésre :) kerekei sem túl picik. Tágas, a gyerek overálban is jól elfért.
Ja és használtan vettem a vaterán 24e-ért, személyesen vettem át, szerencsére itt a közelben.
Igen, felfújhatós nagy kerekű. Mi adbor marselt vettünk 85ezerért (most még drágább), és nagyon jó volt tolni.
Most vettem egy esernyőkocsit, mert a másikat nehezen pakolgatom az autóba ki-be nagy pocakkal. Hát össze se lehet hasonlítani a kettőt. Ebbe igencsak bele kell csimpaszkodni, hogy bírjunk haladni. Ezt 20-ért vettem (mondjuk használtan fogsz olcsóbban is kapni).
Van egy esernyőre csukható kocsim, de elegem van a járdán való közlekedésből, csak úgy kopognak a kerekek. Amikor vettem nem volt tapasztalatom, hogy melyik is a jó. Van rendes babakocsi aminek van sport része, de az meg nagy.
Nem akarnék sok pénzt költeni még egy kocsira.
Mi most vettünk egy Crown ST911 babakocsit. Direkt földútra. Igaz 45.000 Ft volt, de nagyon jó. 40 cm átmérőjű, felfújható, küllős kerekei vannak. Egyedül is simán fel/le tudtam tolni a lépcsőn. Igaz minden kereke fixes, (én futáshoz vettem) de nagyon könnyű irányítani. Egyébként nekünk is van rendes multifunkciós babakocsink is, de rájöttünk, hogy rosszabb terepviszonyokra sokkal jobban megfelel ez a babakocsi. Eleinte azért nem akartam ilyet, mert alapból nem tetszettek a 3 kerekű babakocsik, meg a kerekei miatt nekem kicsit a kerekesszékre hasonlított. De nem bántam meg. Jó választás volt.
Remélem tudtam valamennyit segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!