Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ágy helyett lehet járóka az...

Ágy helyett lehet járóka az ágyikó?

Figyelt kérdés
A járóka Roba márkájú fa, gurulós.A kisfiamnak vett ágy nemigazán jó nem lehet rá feltenni rácsvédőt, mert csak az egyik oldala rácsos, így ha nagyobb bele is ütheti a fejét+játékokat se tudok feltenni rá! Ezért döntöttem a járóka mellett, viszont érdekelne mi a véleményetek róla, lehetne e kiságyként használni
2015. ápr. 1. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha megfelelő matracot találsz/vágatsz bele. Az egyébként szerintem előny, ha minél kevésbé rácsos, legalább is én szerettem, mert nem akadt be a lába mindenhová. Rácsvédő mellett is beleakaszthatja a lábát a rácsok közé, és amikor anyósoméknál aludtunk, ez rendszeresen meg is történt. Játékokat én nem tettem a kiságyára, abba csak aludni tettem születésétől.
2015. ápr. 1. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó ágybetéttel még oké, viszont a járókák többsége úgy van kialakítva, hogy az alsó szintje a földön van tulajdonképpen. Úgyhogy amíg a közepes szintre van állítva, és kicsi a baba, addig oké, de a "földszinten" én már nem altatnám, nekem túl alacsony lenne és furcsa, hogy majdnem a földön alszik.
2015. ápr. 1. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Értelek titeket, és igazatok van most, hogy így belegondolok kicsit elkapkodtam ezt a döntést! :) Csak ugye azt néztem, hogy minél kényelmesebb, nagyobb helye legyen a kisfiamnak
2015. ápr. 1. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz egy babának, ha az ágy rácsába beüti a fejét. A járókát lehet kiságynak használni, ha jó matrac van benne, amin a baba mozogni is tud. Ha alacsony, az neked lesz kényelmetlen, mert ha csak megnyugtatni akarod, vagy itatni, nagyon le kell hajolnod a gyerekhez.
2015. ápr. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!