Létezik valamilyen keret, rács, járóka helyett? A babám a földön játszik, jó lenne valami rács köré, hogy ne szökjön el. A játszószőnyege köré tenném.
Figyelt kérdés
Esetleg barkácsolt valaki ilyet? Vagy lehet készen kapni?2010. júl. 8. 14:15
1/3 anonim válasza:
Babakarám néven keresd a teszveszen vagy a vaterán!
2/3 anonim válasza:
Igen, babakarámnak hívják és marhadrága sajnos...
Barátnőm férje nagyon ügyes, vettek 2 járókát használtan 6-7 ezer ft-ért és szétkapta őket és az elemeiből épített egy ilyet a gyereküknek, az egész nappalit meg tudták felezni vele, nagyon jól nézett ki dehát ehhez ügyes apuka kell.:)
Az én férjem sajnos nem ért az ilyesmihez így nálunk ez nem jöhetett szóba. Ha főzök vagy takarítok ha a lányom ébren van akkor vagy az etetőszékben ül, vagy a járókában, és ha végeztem kiveszem és figyelek nehogy vmi veszélyeset csináljon.
3/3 anonim válasza:
Jobb ha készítitek hidd el:S Tényleg extra drága ez a karám, nagyon rossz:(
Vehettek léceket abból is lehet, te is megtudod csinálni, csak szögelni kell:)Én is hamarosan gyártom már a miénket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!