Ilyen kiságyra, hogyan teszitek fel a rács/fejvédőt? (kép lent. )
Ilyesmi a kiságyunk!A 70cm -es oldala ugye tömör.Nincs ahova felfogassam a fejvédőt,és így mindig elcsúszik, vagy a fiam alámászik stb..
Hogy tegyem fel rá?
Az ágy a legalsó fokozatban használjuk!
13 hós a fiam!
Hasonló képpen érzek én is!:)
De néha, úgy bele tud(na) fejelni a rácsba, és a fejvédő legalább tompít 1 kicsit..
Hátha van valami megoldás!:)
Szia
Nekunk Magyarorszagon van hasonlo agyunk.En olyan racsvedot vettem ami teljesen korbe eri a kisagyat, es nem azert, mert szep, hanem azert, mert mindig forgolodik es beveri a fejet/hatat az agyba.
En ugy oldottam meg, hogy az utolso racsnal athuztam a racsvedot es nagyon kiifeszitettem, es jo szorosan megkotottem.Igy annyira feszes lett az anyag, hogy nem tud atbujni alatta, es be sem veri a fejet.
Azt az agyat ritkan hasznaljuk, de meg nem pett puklis a buksija otthon sem.
Csatolok képeket.Nekünk így van az ágyon a rácsvédő.De ez egyedileg erre az ágyra lett készítve.De egyszer volt fent mert nem tetszett a fiamnak kérte vissza a zöld elefántos rácsvédőjét ami ugyan így 4 részből áll.
Remélem tudtam segíteni a képekkel.
Ha érdekel ez a narancssárga rácsvédő kérlek írj privit.
70X140-es a kiságy.
Az én lányom ágya ugyan olyan macis, mint az előző képen. Már én is a legalsó fokozatra raktam, mert 15 hónapos. 3 részes az ágyvédőnk és simán odakötöm a legbelső rácshoz jó feszesen és nem csúszik el. Nem azzal van baj, hogy rövid a megkötője?
Kedves második! Hogy a manóba vettétek ki a rácsot azon a pár helyen? Azt gyárilag ki lehet venni, vagy Ti szedtétek csak ki?
Bocsánat!
A 00:20-tól szeretném kérdezni! Még korán van:)
Szia.
Nekünk kombi kis ágyunk van.Én ugy oldottam meg hogy az eredeti kötöket kicseréltem hosszabra a fejrésznél pedig felragasztottam egy öntapados függönyrúd tartót és ehez kötöttem oda.Tökéletesen bevál és soha nem piszkálta kisfiam pedig lassan egy éves már.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!