Mi a véleményetek a Tiny Love magical Night körforgóról? Szeretnék venni a kisfiamnak, de nem tudom, hogy megérné e. Mennyire foglalná le
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 17:59
1/3 anonim válasza:
Most ránéztem és kb 18e-t írt, valóban olyan drága?
Mi kb 5eért vettünk egyet. színes zenél körbemennek az állatok.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos elég drága egy ilyen körforgó, viszont ez 3az 1ben vetít kis állatfigurákat a kupola alatt és csillagokat is a falra + lámpának is lehet használni..A kisfiam nem alszik a gyerekágyba és ezért gondoltam hátha így könnyebben megszokná a gyerekágyat, ha lenne valami, ami leköti a figyelmét és elaltatja..
2015. márc. 15. 19:29
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy elaltatja majd, hiszen eléggé mozgalmas dolgokat csinál akkor ezek szerint, ami pont a figyelemre van. Nem tudom megéri-e, szerintem vegyél egy olcsót ami körbe forog és zenél. Hidd el az is nagyon tetszik majd neki vagy ha nem akkor ez sem jött volna be. Szerintem az hogy vetít a sötétben nem biztos hogy tetszeni is fog. Nem hinném, hogy ettől fog elaludni. Inkább babusgasd, ilyenkor még nehezebb az elalvás, később azért javulni fog.
Én nem venném meg, hanem amit javasoltam olcsóbbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!