Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb autosules? Ti melyiket vennetek?

Figyelt kérdés
[link] vagy [link]
2015. febr. 19. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kár az ilyet megkérdezni, mert itt csak olyan emberek válaszolnak, akik "milliókat" keresnek, és 80-100 ezres üléseket vesznek, mert az a jó,de arra nem gondolnak, hogy mi van azokkal akik nem engedhetik meg maguknak azokat az üléseket.

Nyugodtan lepontozhattok, elég szánalmasnak látlak benneteket, de amúgy kíváncsi lennék, hogy a való életben mi a helyzet.

Én a másodikat venném meg.

2015. febr. 19. 12:53
 12/21 A kérdező kommentje:
igazad van utolso!ha milliokat keresnek vennek en 200 ezrest ulest is a gyermekemnek!csak az a baj hogy nem az egbol potyog a penz!de ezek nem is a leggagyibbak,vannak sokkal szarabbak 10 -15 ezerert!
2015. febr. 19. 13:29
 13/21 A kérdező kommentje:
ez olyan kozep kategoria szerintem
2015. febr. 19. 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Ez pont olyan gagyi mint a 10-15ezres. Nem kell millimosonak lenni, csak pár hónapig félre rakni. A gyereked élete a tét.
2015. febr. 19. 21:16
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
70000-ért vettünk a Brendonba Römer King-et.Meg tudtam volna venni a 110000-es ülèst is,de az elég keskeny volt.Nem feltétlenül pénz kérdése.
2015. febr. 19. 22:49
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

[link]

Ez alapjan konnyebb lesz valasztani, es azt is lathatod, hogy az arak nem mindig vannak aranyban a toresteszten elert eredmenyekkel.Az altalad linkelt ulesek nem szerepelnek a listan.

A mi autonk pl maximalisan teljesitett a toresszteszten Britax Romer Duo Plus ulessel, pedig az ules onmagaban a cybexnel gyengebben tesztelt.Ennek ellenere joval dragabb a Britax ules mint a Cybex.

A Cybex Juno2 Fix tenyleg maximalisan teljesitett, en ezt valasztanam.

2015. febr. 20. 20:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha ez a kettő lehetőség van, akkor a Baby Design.

A Lorelli tragikusan szar. A BD jobb nála.

Egy pajzsos ülés tesztje:

[link]

2015. febr. 21. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tölti be a videót.

Na mindegy. A lényeg: ha a kocsi pörög, a gyerek kiesik.

2015. febr. 21. 14:59
 19/21 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!mar nem ezeket nezegetem!hanem ezeket http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babako.. !ezek gondolom jobbak mar!szerintetek?
2015. febr. 21. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Mondnak itt sok sok jót, meg sok sok baromságot (persze, én is-mások szemében). Tény ami tény, h nagy felelősség ülést venni. A legjobb tán az volna, ha autóba sem ültetnéd a gyereket:)akkor nem lenne gond az ülésekkel. Ez egy elég jó,, és komoly összeg, amiből azért már tudsz ülést venni.

Pár hónapja olvastam, hogy az ADAC tesztek sem éppen "tiszták", rendesen ledöbbentem, még a páromnak is mutattam, h nocsak-nocsak.

A pajzsos ülések, bár kétségtelenül nagyon modernek, és ütközéskor stabilak, nekem mégis rettenetesen ellenszenvesek. Számomra az egy kaloda. Nem beszélve, h már erről is olvastam, h valamelyik irányból történő ütközésnél a legjobb, de más irányból nagyobb kár okoz, mint a többi ülés.

A választás, a döntés nem könnyű. Próbáld bele a gyereket, nézegesd meg az ülést amennyire tudod, és próbálj egy nagyobb nevűt választani.Ez az én tanácsom.

Sokat kínlódtam én is, kérdeztem itt is, kaptam hideget-meleget, h minek gyerek, ha nem tudom megteremteni a max biztonságot (ami ez esetben bő 100 ezres ülés). Isten tudj, tán igazuk is van-valahol. Nem vitatkozom!

2015. febr. 23. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!