Melyik jobb? A 9-18kg vagy a 9-36kg-ig jo gyermek autosules?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok is ajanlani? Mindegy, hogy isofix vagy nem, arra vagyok kivancsi, kinek melyik fajta van es milyen markaju. Kosoznom!2009. okt. 23. 20:42
1/5 anonim válasza:
ha megengedheted magadnak akkor inkább a 9-18-asat vedd meg! A Römer szerintem a legjobb. Mi használtan vettünk, érdemes megpróbálnod, töredékáron lehet hozzájutni. Csak arra kell figyelni, hogy NE legyen karambolozott, ezért veszélyes használtan venni. jó keresgélést!
2/5 anonim válasza:
Kiddy Comfort Pro Red
van nekünk, ez 36 kg-ig jó, de ennek a kisebbjét szerettük volna venni ami 18 kg-ig van, de a gyereket belepróbáltuk és kényelmetlen volt neki.
Ez egy remek kis ülés, viszont csak a Brendonban árulják, és nagyon drága.
2,5 hónapja vettük, akkor még nem ennyibe került.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Nekünk 9-36 kg-os van STM márkájú.
Jó: -mert kiszolgál ameddig kell
- szűkitővel
- dönthető
- könnyű szállítani
- isofix
Drága volt, de megérte. Sokan ellenzik, de szerintem teljesen rendben van. Vannak olyan gyerekülések melyek tényleg nem valók egy 9 kg-os babának, de ez nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!