Kuko kérdése:
Melyik a jobb név? Cristofel vagy a Kevin?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 10:50
1/18 anonim válasza:
Mivel ismeretségi körömben 3 Kevin is van én inkább a Cristofelt választanám!
2/18 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de szerintem mindkettő borzalmas. Bocs. :)
Akkor már inkább Krisztofer, de még inkább Kristóf.
3/18 anonim válasza:
A Christofel az olyan, mint ha raccsolva mondanál Krisztofer-t. Egyébként az utóbbi írással lehet anyakönyveztetni.
Én mindig megmosolygom, mert röhejesnek tartom ezeket az erőltetett külföldi neveket. Ha már magyar az a gyerek, akkor miért nem lehet Kristófnak hívni?
Kevinről ugyanez a véleményem
5/18 anonim válasza:
Cigányoknak teljesen tökéletes. Ebben a sorrendben, úgyis sok a gyerek.
Azt nem értem, hogy a tv-ben megjelenik egy senki és akkor egyből sztárolni kell, a nevét leutánozni.
Tök gáz, még a gondolat is.
6/18 anonim válasza:
Szerintem "egy kutya". Ne haragudj, de egyetértek az előttem szólókkal.:(
7/18 anonim válasza:
Szerintem a Cristofel nagyon gáz.
A Kevin elmegy. Bár a gyerekemnek nem adnám az biztos.
8/18 anonim válasza:
Nincs egy harmadik választás? Kevint egyik szobatársam választotta születendő fiának. Romák voltak. A Cristofel: majd ha visszakérdeznének, hogy kell írni, csak tudja az ember lebetűzni. Ettől függetlenül sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!