Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozós anyukák! Melyik a jobb?

Hordozós anyukák! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy hordozós, tavasszal született a kislányom, csak ritkán hordoztam, így még nem jöttem bele. Nandu kendőnk van, nyáron nagyon meleg is volt. Most néztem a karikásakat, azokat egyszerűbb használni? Nekem a megkötés sem ment annyira, meg az zavart, hogy nagyon meleg. Melyik a praktikusabb, könnyebben használható, a karikás vagy a megkötős? Mondanátok tippeket, hogy milyet vegyek? Nem szeretném folyton ebben hordozni, csak ha megyünk pl. nagyszülőkhöz bkv-n könnyebb lenne kendőben vinni mint babakocsival. Köszi előre is!
2015. febr. 17. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:

a karikást egyszerűbb használni, de számolj azzal is, hogy féloldalasan terhel.

a Littlefrog kendők már újként is puhák, és az áruk sem olyan vészes :)

2015. febr. 17. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
miért nem csatos hordozóban gondolkodsz? Nekem az például nagyobb gyereknél már sokkal jobban bevált, mint a kendő
2015. febr. 17. 12:34
 3/6 Lienci ***** válasza:
Nekem van csatos hordozom, es megkötős mei tai. En az utobbit ajanlanam. Ezt a derekad korul is megkotod meg a felso ket pantot is, de baromira kenyelmes. Nekem a csatos annyira,nem jott be, valahogy nem olyan puha, es ne simul ugy sem a babara, sem ram. Nincs az a komfortos osszesimulas. Szoval en a megotos mei tai-t ajanlom. Ezt is lehet elore, hatra, es oldalra is tenni.
2015. febr. 18. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csatosunk van, attól nekem nagyon megfájdul a hátam, húzza le a baba súlya. A kendő jobban bejött eddig is, csak zavart hogy nagyon macerás és meleg. Próbálkozom akkor.:)
2015. febr. 19. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Olyan csatis kell, ami jol rogzit a derekadon is, igy a baba nem log a valladon, hanem inkabb ul a csipodon, azaz eloszlik a suly.

Ilyen pl a ergo baby. Nekem ilyen volt, es ez nagyon bevalt. Volt babybjorn is...na, azt nagyon utaltam. Mert csak logott a gyerek es huzta a vallam, folyton azt hittem leesik...aaaaa

Nagyon nem mindegy mit hasznalsz.

2015. febr. 19. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

a babybjörn az nem csatos (ssc), hanem kenguru.

az ergobabynél meg sokkal jobb csatosok léteznek, pl kendőből varrt állítható.

2015. febr. 20. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!