A kettő közül melyik jobb, ismeri valaki valamelyiket?
A kettő közül nem tudok dönteni....mindkettő nagyon tetszik.Az elsőt élőbe is megtudjuk majd nézni,mert van ahol lakunk,viszont a másikat nem.
3kerekűnk sose volt,ezért kicsit tartok tőle,de könnyebbnek néz ki mint a másik.
Szerintetek?
Én egyiket se venném meg. Ennyi pénzért már minőségi babakocsit lehet kapni.
Az elsőnél engem kifejezetten irritálna, hogy a mózes részen is ott van a baba kapaszkodó, aminek majd csak a sport változat használatakor lesz funkciója addig viszont megnehezíti a gyerek ki ill. berakását a mózesbe. A második meg echte gagyi lengyel, nyikorgós, szétesős és ahhoz képest baromi drága.
Nekünk 3 kerekűnk van (ABC Design Cobra), de a 3 kerékkel sose volt gond, sőt végtelenül egyszerű 1 kézzel is irányítani (sok 4 kerekűt még 2 kézzel is nehézkes tolni).
köszi!
Egyébként a kapaszkodót le lehet venni elvileg,mivel a mózes alaktható később sportrésszé.
köszönöm!
várom azok válaszát,akik nem fikázzák,mivel biztos hogy a kettő közül választok!Nincs több százezrem babakocsira,és ha lenne se vennék annyiért!
Szeretném azok véleményét,akik ISMERIK a két kocsi valamelyikét,esetleg hallottak róla!
Egyébként nekem egy "lengyel szar" ahogy ti fogalmaztatok,mégis kiszolgálta a fiamat 3évig!!és soha semmi baj nem volt vele,nem pergett szét...stb.
hát, az elsőt nem ismerem, de nemrég böngésztem én is babakocsi után, és a márkáról megoszlottak a vélemények.
az adbor árában tako-t is kapsz, és azt dicsérik.
a húgomnak giraffe club sh 618 van, és nagyon szereti, az olcsóbb, mint ezek.
én végül tako-t vettem, jó masszív. bár még csak pár hónapja használom.
köszönöm nektek!
Én is a max amit kiadok érte az 100 ezer ft,de az már tényleg a maximum....
Szerintem az első lesz,ahogy utánaolvastam,mindenki dicséri,nagyon megvannak vele elégedve.De valamelyik nap azért elmegyek személyesen is megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!