Szerintetek melyik a jobb autosules? Ti melyiket vennetek?
2015. febr. 19. 10:55
1/21 anonim válasza:
Ha jól látom a Lorellinek csak a hátrésze dönthető, a baby design pedig fekvő pozícióba is dönthető (gondolom az egész ülés egyben dönthető), ezért én az utóbbit venném.
2/21 anonim válasza:
Egyiket sem venném, mert ha jól látom nem isofixes rögzítésű egyik sem.
3/21 A kérdező kommentje:
milyen az isofixes?
2015. febr. 19. 11:08
4/21 anonim válasza:
Egyiket sem venném meg. Nagyon vacak minőségűek, nem védik meg a gyereket.
5/21 anonim válasza:
Egyiket sem venném meg én sem. Inkább ez és nem is drágább! Igaz, most hatalmas akcióban van. [link] Nekünk is ilyen van, lányom nagyon szereti!
6/21 anonim válasza:
Isofix-es ülés csak az arra alkalmas kocsikba rögzíthető. Ha a kérdező nem tudja mi az, nem hiszem hogy olyan autójuk van.
7/21 A kérdező kommentje:
11:27 es. megneztem az ulest,koszi!de azon nincs biztonsagi ov?nem veszelyes?
2015. febr. 19. 11:36
8/21 A kérdező kommentje:
11;27 es,meg video is van hozza!erdekes kis ules.elgondolkoztam.))ma elmegyek a brendonba es megnezem szemelyesen
2015. febr. 19. 11:46
9/21 anonim válasza:
Egyiket sem venném meg,mindkettő nagyon ócska,csak onnan tudom hogy rendeltem egy Lorellit de úgy ahogy volt gyorsan el is adtam.
10/21 anonim válasza:
A legjobb és legbiztonságosabb a pajzsos rendszer. Ha mész a Brendonba, láthatod, hogy szinte az összes gyártó pajzsos ülést gyárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!