égő így öltözni babakocsi mellé utcára? (link) csakk mert inden más anyuka ilyesmiben van (link)
nekem van "A" vonalú és egyenes vonalú szövetkabátom,anno szőke voltam (egyenlőre nem merem visszafesteni, mert anyaként babakocsival, önkormányzathoz menve, vagy egyéb helyekre, olyan érdekesen érzem amiatt magam, hogy mások másmilyenek, magyarán vegyülni próbálnék, de valahogy nem vagyok önmagam.
a kabátaim ilyesmik(csak nem feltűnő gombokkal):
a hajam ilyen volt,amit szeretnék vissza, de erősen meggondolom:
most így néze ki kb
ilyen kabát:
ilyesmi haj, csak rövidebb:
hogy vegyüljek a sok pufis kabátos, hétkönapi kinézetű anyukák közé
nem aarok feltűnést az utcán..
túlnyomóan ilyeneket látok pl.:
attol függ hol élsz,milyen körökben mozogsz..
Ha Budapest belvárosában és az elit kerületekben akkor nyugodtan öltözködhetsza ahogy akarsz, nagyon sok jól öltözött babakocsis anyukát láttok (V.ker/Andrássy út környéke/budai részeken) akik a korukhoz megfelelően vannak felöltözve divatosan és márkásan de persze elegánsan a mai divatnak megfelelően.
Ha a Havannán laksz(bocs a hasonlatért) és mindenki olcsó puffi kabátba jár a játszóra, akkor nem olyan fontos hogy szövetkabátba menj.
én elégé elegánsan és divatosan öltözködőm, sportosan elegáns stílusú vagyok
nekem nagyon tetszik a stokke de mondjuk piros színben vagy feketében esetleg lila. de ez nem jelenti azt hogy a kocsihoz öltöznék XD
van egy urbo2 babakocsi [link]
ez is elegáns vagy egy orbit baby stroller
Mondjuk az ciki ha valaki tetőtől talpig ki van öltözve és egy ócska babakocsit használ. Ilyet láttam már, hidd el sokkal kiábrándítóbb mint ha mondjuk zöld babakocsid lenne és türkiz ruhában tolnád
24.vagyok
* zöld stokke és türkiz ruha
amugy olyan a kérdésed mintha azt kérdeznéd..
Ha ezüst autóm van akko öltözködjek az autó színéhez XD
én Bp-en élek, itt aztán minden stílusú anyuka megtalálható :) beszélgettem már játszótéren kosztümös anyukával is meg punk, kakastaréjos hajú anyukával is :)
én idén télen magassarkú csizmát vettem, bár már nem babakocsis a gyerekem, nem is kell már utána rohannom. én is pufi dzsekit hordok, de csak mert meleg és fázom. olyat vettem ami ráér a derekamra mert nem szeretnék felfázni! mikor babakocsit toltam akkor lapos talpú csizmát vagy papucsot hordtam mert az volt kényelmetlen. sportcipőt és macinacit nem vennék fel utcára, mert abban nem érezném jól magam. nem hiszem, hogy ezek számítanának és pláne nem hiszem, hogy bele kéne olvadni a társadalomba :) legyél ápolt és érezd jól magad a bőrödben. őszintén nem hiszem, hogy mindenki veled foglalkozna ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!