égő így öltözni babakocsi mellé utcára? (link) csakk mert inden más anyuka ilyesmiben van (link)
nekem van "A" vonalú és egyenes vonalú szövetkabátom,anno szőke voltam (egyenlőre nem merem visszafesteni, mert anyaként babakocsival, önkormányzathoz menve, vagy egyéb helyekre, olyan érdekesen érzem amiatt magam, hogy mások másmilyenek, magyarán vegyülni próbálnék, de valahogy nem vagyok önmagam.
a kabátaim ilyesmik(csak nem feltűnő gombokkal):
a hajam ilyen volt,amit szeretnék vissza, de erősen meggondolom:
most így néze ki kb
ilyen kabát:
ilyesmi haj, csak rövidebb:
hogy vegyüljek a sok pufis kabátos, hétkönapi kinézetű anyukák közé
nem aarok feltűnést az utcán..
túlnyomóan ilyeneket látok pl.:
röviden
érdekes lenne elegánsan öltözni babakocsi mellé?
Én semmi különbséget látok babakocsis és nem babakocsis anyukák/nők öltözéke között; ki így, ki úgy öltözik. Nekem van szövetkabátom, és vastagabb is, általában az időjárás határozza meg,h melyiket veszem fel. Ugyanezeket/ilyeneket hordtam régebben, a babám születése előtt is. Egyébként amiket belinkeltél, nem azok klasszikus pufi kabátok, amiket azért öltenek magukra nők,h takargassák súlyfeleslegüket.
Annál meg azért jobb az önértékelésem,h azért öltözzek másképp, azért ne legyen szőke a hajam, h elvegyüljek. Mindig is úgy néztem ki, ahogy én jól éreztem magam, sosem éreztem magam égőnek. Úgyhogy ez az "égő dolog" egy teljesen szubjektív dolog; vki vállalja magát, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!