Bézs babakocsi jó kisfiúnak? Link lejjebb
Persze jó, de kétkarost ne vegyél, tényleg, egybekarost csak. Én ezt néztem tavaly decemberben a Nikicában, akkor 120 ezer volt még: [link]
Végül felmentünk Budaörsre az Elefániba és hasonlót kaptam olcsóbban: [link] Igaz, ez a kocsi a Nikicában is kapható, de mikor bementem 2 fajta munltifunkciós kocsit tudtak mutatni, a többit csak rendelik, de úgy, hogy csak akkor rendelik meg, ha meg is veszed, tehát rendeléskor a kocsit felét legalább ki kell fizetned.
Én most rendeltem meg tőlük, és holnapra itt van.
A kerekei nem lényegesek, mert városban lakunk. Harmadik babám és az első kettővel is ekkora kerekű babakocsim volt. Nagyon szerettem
Egybe tolókarosat veszek, ami esernyőre csukható.
Néztük a belinkelt babakocsikat is, de azok lapra csukhatóak és nem férnek be az autó csomagtartójába, ezért kell olyan ami esernyőre csukható, de egyben van a tolókarja, mert a 3 éves kislányom kezét is kell fognom a babakocsit meg a másik kezemmel tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!