Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen kengurut ajanlanatok?

Milyen kengurut ajanlanatok?

Figyelt kérdés
Marcius vegen fogok szulni, es mivl panelben lakunk, 4. emeleten, lepcsohazat nem lehet bezarni, es a babakocsit le-fel cipelni nehez lenne naponta 3-4szer, arra gondoltam, hogy kiprobalnek valami hordozo zsakot(kendot itt nem lehet kapni, neten sem talaltam, erdelyi vagyok) rendelnek az internetrol valami jot es megbizhatot ami nem teszi tonkre sem a kisfiamat, sem engem. A nagylannyal oviba kell menni, onnan haza, es bevasarlashoz hasznalnam... Ujszulott kortol kb egy eves korig...

2015. jan. 28. 08:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2015. jan. 28. 10:57
 12/19 anonim ***** válasza:

[link]

itt ha a zöld még több információra kattintasz,kiadja mekkora kendő kell neked. a kendőnél megtudod nézni videón a megkötéseket, hogy hosszút szeretnél vagy rövidet (máshogy lehet vele felkötni) most nézem kisfiú lesz,akkor plána ne használj kengurut,ott az ágyékra megy a testsúly

2015. jan. 28. 12:04
 13/19 A kérdező kommentje:
No, bevallom oszinten kicsit felek a hordozoke dotol, de sok jo dolgot olvastam rola, ugyhogy belemennek egy szimpla nem rugalmas hordozokendobe. 3-4 hetes kortol hasznalnak, addig apuka vinne a kislanyt ovodaba, annyi ido alatt remelem megtanulnam megkotni. talaltam egy romaniai site-ot, kb 14 ezer forintba jo ki egy ilyen kendo. Mivel valoszinuleg ferjem is fogja hasznalni en egy 4.9 m-re gondoltam(185 cm magas, atlagos testalkatu). Szerintetek jo lesz igy?
2015. jan. 28. 12:57
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

ezt a site-ot talaltam. Nem hinnem hogy ertitek mit ir, de a kepek alapjan ra lehet jonni :) ezek kozul gondoltam hogy valasztanek egyet...

2015. jan. 28. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha fenn vagy fb-on,

itt tudnak sok tanácsot adni, melyikből mekkorát stb.:

[link]

itt tudsz venni használtan kendőket:

[link]

2015. jan. 28. 14:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a sok hasznos valaszt!
2015. jan. 28. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Én sem ajánlom a kengurut. Inkább egy hordozókendőt, vagy karikáskendőt. Utóbbi előnye, hogy nagyon egyszerű, nem kell ide-oda kötögetni, csak behúzod a karikával, berakod a picit, és ráigazítasz. Újszülöttként is bele lehet rakni a picit, később nagyobb totyogóként is. (Hátránya nagyobb súlynál mutatkozik meg a féloldalas terhelés miatt.) A kendő előnye, hogy nem csak féloldalt terhel, ellenben meg kell tanulni a kötéseit. Mindkettő ajánlott a legkisebbeknek is. :)
2015. febr. 6. 22:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Rendeltem egy Manduca new style-t, jo aron lattam s megtetszett s allitolag lehet hasznalni 3,5kg-tol, tehat nagyjabol ujszulott kortol, ezert meg szimpatikusabb... de mivel nem hiszemm hogy ez valoban igy van... valamiert azert csak ketelkedek benne... rendelek egy rugalmas kendot. ezt hasznalnam mig ujszulott, pici, s utana manducazunk.
2015. febr. 7. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:
a manduca csatos, amit totyogó gyereknél lehet használni (kompromisszum nélkül), a rugalmas kendő meg felejtős 7 kg felett, de ha nézelődni akar 3 hónaposan, akkor se hátra, se csípőre nem tudsz benne kötni.
2015. febr. 12. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!