Milyen kengurut ajanlanatok?
pedig akkor is a kendőt lehet csak az első pár hónapban. hiába kamuznak,hogy jaj újszülöttszűkítős, 1:nincs jól tarva a fejük , 2: a gerincük se 3: nyeklenek nyaklanak jobbra balrabenne. rendelni is tudsz bármelyik bababoltból. mikor jól tatotta a fejét (3-6 hónap között majd meglátod)akkor csatos liliputira váltottunk.
a kenguru nem adja meg ezt a tartást,amit itt írnak (fenti link) nézz meg egy kendős képet,egy kengurusat,meg egy csatosat
a legutolsó kép a kenguru.látod az óriási különbséget pl. a lábtartásban, kifele fordítva meg kész gyilkosság a kis gerincüknek.
itt a sima kenguru:
itt a csatos:
de előszőr kendőt használj. bocs a sok linkért,csak gondoltam így jobban látod miért nem jó.
Ha nem akarsz sokat rakolteni, es olyan hordozo kell, ami ujszulottkortol akar ket eves korig jo, nem terheli a hatadat es a kisfiad csipojet, akkor rendelj az interneten Mo-rol NANDU hordozokendot.
A rugalmas kendo csak par honapig es elil hordozashoz jo. A csatos hordozohoz kellene ujszulott szukitot venni, es igazan haton hordozasra jo. A kengurut felejtsd el, csakugy, mint a baby bjorn-t, ami terheli a baba csipojet es hereit. A karikas kendo kenyelmetlen lehet nagyobb sulyu babanal, mert egy vallon van a suly. A Mei Tai kevesebb kotesi lehetoseget ad, foleg ujszulottnel.
Tehat marad a nem rugalmas, hagyomanyos hordozokendo. Hamar meg lehet tanulni a koteseket, ujszulott kortol ket eves korig hasznalhato, elol, csipon, haton tudsz vele hordozni, es sokkal olcsobb, mint a kulfoldi gyonyoru mintas kendok. Talan a Nandu nem olyan szep, de a celnak megfelel. A kendovel kuldenek egy DVD-t is a kotesekrol!!!
Nekünk ilyen van. Én nagyon megvagyok vele elégedve. Gondoljoztam kendőn is,de úgy voltam vele,hogy mi van ha nem jól kötöm meg és azért egy 8-9 kg gyereket nem lehet könnyű benne vinni. És biztonságosnak se éreztem + egyik barátnőm mondta,hogy mindig félt,hogy nem kap benne levegőt a babája.
ez pl jo lenne? a meretet hogyan valaszam? 165 cm vagyok, s kb 56-60 kilo normal allapotban...
Pedig rendelj kendőt, ne rugalmasat akkor, mert az csak az első pár hónapra jó.
A liliputi hiába hirdeti, hogy újszülött kortól jó a csatos, nem az.
Újszülöttnek csak kendő.
Ülni tudó babának jöhet a félcsatos, meitei.
Totyogónak pedig már lehet csatos.
A kendő egyébként minden korban lehet, de újszülöttet csak kendővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!