Tudtok ajánlani "kisméretű" testvér ( iker) babakocsit?
Nálunk 16 hónapos lesz amikor a kicsi születik. Én ezt a kocsit néztem. [link]
Nem olyan hosszú mint mikor egymás mögött van a kettő. Én még azért néztem mert már jár a kislányunk így ugye ki be tudna szállni és mégse kell óriási babakocsit tolnom. Igaz nem olcsi mert plussz a mózes 35 körül van.
Szia!
A legjobban az első válaszoló által linkelt pótüléssel bővíthető kocsikban érdemes gondolkozni. Ezzel szimpla méretű maradsz, és nem zavaró a pótülés a közlekedésben. Hátrány, hogy a bevásárlórész elvész.
Szerintem próbáljatok ki élesben egy ilyen típusú kocsit.
Nekem személy szerint a Baby Jogger City Select tetszik ebben a konstrukcióban a legjobban, mert ott előre teszed a pótülést. Viszont elég drága. Ami még hasonló a Britaxhoz, de jó árban van, az a Graco Trekko Duo. Ez utóbbi kettő kapható a Brendonban.
Esetleg érdemes elgondolkodni egy háti hordozóban a nagynak. Oda cuccokat is tehetsz, később a kicsi használhatja, ês nem leszel babakocsihoz kötve. Mi kikölcsönöztünk egyet, és majd tervezünk venni egyet. A kicsit 6 hónapos terhesen is bírtam cipelni.
Mi annó buggypoddal oldottuk meg a tesószállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!