Milyen testvér babakocsit vegyek?
Szia!
Azért azt nem ártana tudni mennyit szánsz rá.
A Bugaboo Donkey tesóverzióban bő 400e Ft. Itt egymás mellett ülnek a gyerekek.
Én mondjuk egy pótüléssel bővíthető szimpla kocsit vennék, mert jobb konstrukciónak tartom a tesókocsinál. Ebből a legolcsóbb a Graco Trekko Duo, de a Hauck Duetten is érdemes elgondolkozni.
Hasonló a Phil & TEd's, amit használtan találhatsz, illetve a fentebb említett B-Dual.
Hasonló konstrukció a Baby Jogger City Select, csak itt előre kerül a pótülés, így nem vész el a bevásárlókosár. Ez viszont bő 300e-s kiadás lenne, ha mindent megveszel (a sima kocsi 220e + mózes 70e + pótülés 70e).
Nekünk pótülésünk (Buggypod) van, amit a legtöbb babakocsihoz oldalkocsiként lehet csatlakoztatni. Ha nem kell felhajtod, vagy lecsatolod. Alacsony buszra is fel lehet vele szállni. Kiegészítővel külön kiskocsi lehet. Mi szerettük (20 hónap van a gyerkőcök között) a kiskocsit, még most is használjuk néha.
Esetleg gondolkozz el (ha nem túl megterhelő) egy hátihordozóban a nagynak. Mi ősszel próbáltuk ki egy kiránduláshoz, és nagyon bejött mindkét gyerkőcnek. Azon vesztek össze, hogy ki üljön bele. Hátizsák része is van, ahova pakolni lehet. Amikor már a kicsi is stabilan ül, és kimozdulnátok nem túl babakocsibarát helyre, akkor ott van a hordozó és kész pl. kisvasúttal kirándulás.
Én nem hordoztam a nagyokat, de ez a megoldás nekem is tetszett, bő 6 hónapos terhesen a kicsit még tudtam cipelni is, és nem fájt semmim. Budapesten a Mini Manóban lehet kölcsönözni. Új ára 20e Ft.
Szia!
A Graco Trekko Duo a Brendonban most 50e, a Hauck Duett hordozóstul 80-90e.
A Britax B-Dual 155e.
A Buggypod 55e, a kiegészítő, hogy külön babakocsi legyen 25e.
Szia!
Megnéztem a Bebettot. Nem tűnik rossznak, de ezzel már kvázi klasszikus tesókocsit veszel. Elég nagy leszel. Fontos, hogy mindenhol, ahol szükséges elférjél (lift, csomagtartó, stb.). Ezt vedd számításba. Hogyan tudod megemelni pl. padka.
Becsapós egy kicsit a Buggypod. Nem akarlak rábeszélni, mert mindenki a számára legmegfelelőbb kocsit vegye meg, de a közel 4 éves fiunk, aki amúgy 5-6 évesnek néz ki simán elfér benne. Most téli nagyszerelésben még nem ült a kocsiban mondjuk, de tavaly óta nem nőtt sokat, és akkor simán elfért a pótülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!