Milyen babakocsit vegyek, abban az esetben, ha most 6 hónapos kisfiam alatt szétment a babakocsi illetve júniusra várjuk a második babát?
Szia!
Szerintem két lehetőségben érdemes gondolkoznod.
Az egyik, hogy most veszel egy dönthető sportkocsit, és júniusban veszel egy tesókocsit, vagy egy ikerkocsit. Ez az olcsóbb megoldás valószínűleg, de nem biztos, hogy praktikusabb. A tesókocsi (ikerkocsi) esetében érdemes megnézni a méreteket (lift, kocsi csomagtartója, hátsó ülés dönthetősége).
A másik lehetőség, hogy veszel egy tesóüléssel bővíthető szimplakocsit. Ez drágább, de szerintem praktikusabb megoldás. Gyakorlatilag szimplakocsi méretű vagy. A babakocsi összecsukva szimplakocsi, a pótülést könnyen kiveszitek és kész. Ezekre mózes és hordozó is csatlakoztatható.
Ez utóbbiból két verziót láttam itthon, ami szóba jöhet. Az egyik a Brendonban kapható Baby Jogger City Select (ez a drágább, de szerintem a jobb, mert nem a bevásárlórészben van a pótülés), a másik a Minimanóban vagy az Elefániban kapható Britax B-Dual.
Egy B-Dualt tologattam, egyáltalán nem zavaró a pótülés a tolásban.
Nem tudom mennyi a keret, de ha az ár nem számít, el lehet gondolkodni a Bugaboo Donkeyban is, amit most szimplakocsiként használsz, és ha megjön a tesó tesókocsiként.
1-es vagyok.
Az utolsó válaszadó által említett Buggypodom van nekem is. Ez egy pótülés, amit a meglévő babakocsihoz lehet csatlakoztatni. Én nagyon szeretem. Ezt azért nem írtam, mert itt a Kérdezőnek sima babakocsija sincs. A Buggypodhoz egy jó strapabíró babakocsi nem árt.
Jelen esetben és inkább pótüléssel bővíthető szimplakocsit vennék.
A előző válaszokban említett tesófellépőhöz szerintem még kicsi lesz a nagy. Lehet, hogy nem is jár még. Ezt én elvetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!