Bugaboo Cameleon és Bee/Stokke babakocsi között hezitálok. Újat veszek, ár mindegy, melyik a legjobb? Nekem egy nagyon könnyen tolható, kell, amit könnyű ki be pakolni az autóból. Nem szeretnék kiegészítő babakocsit venni, ha 2 éves lesz a gyerek.
A Stokke-ban eleg idetlenul nez ki egy 2 eves plane ha nagyobbacska. Erdekes kinezetu az biztos, de nagyon city kocsi. A Bugaboo-t ajanlom. Sokkal tobb a lehetoseg vele, barhol konnyen tolhato, a kosararol nem is beszelve!!!
En szemelyszerint az UppaBaby Vista-ra eskuszom megis be kellett ernem egy CityMini-vel mert az csukodik az osszes kozul a legkonnyebben. Egy mozdulattal.
Èn is bugaboot ajánlok. Mi Teutoniát vettünk az is egy szuper márka, de egyetlen baja, hogy 12 kg volt mindennel. A bugaboo 9 kg csak, azt nem kell lecserélned könnyü kocsira késöbb. Ès olyan szuper kiegészítöi vannak mint pl árnyékoló amiböl a gyerek kilát de nem süt bele a nap a szemébe és hasonlóak.
nekem a stokke nem tetszik, és mondták hogy a döntése is elég rossz.
A bugaboo-ban az is jó, hogy ha nagyon korán jönne egy tesó akkor csak a vázat kell mevenned a testvérkocsihoz és rátudod tenni a mostai ülést.
Mondjuk nekünk azért jó hogy vettünk aztán egy könnyü kocsit (römer b-mobile), mert a teutonia kocsi van a házban azzal megyek a faluban mindenhova, a römer meg az autómba és ha a városba megyek vagy utazunk akkor viszem azt.
Köszönöm szépen! Stokke bol nekem sem az Xplory, hanem a Crusi tetszett volna! Akkora marad a Buggaboo Cameleon...
Meg egy kérdés?
Csak a maxi cosi autós ülést lehet bele megvenni?!!
Nekem az Aton Mamas&Paas jobban tetszik es olcsóbb is arra az egy évre...
szia,
Én is úgy gondoltam, hogy nem veszek másik babakocsit, és két évig jó lesz ami volt.. egy 300 ezres babkocsit vettünk, ami lapra csukható akár a Bugaboo vagy a Sokke. A férjem Stokke-t akart , de én lebeszéltem róla.
Na szóval, a lapra csukható kocsi egy idő után sok helyet foglalt a kocsiban.. mikor már kellett vinni a kismotort, stb.. és tele volt a kocsi.. Na ekkor vettem egy szintén nem olcsó esernyőkocsit, amit külföldre is vittünk többször. Abban aludt a gyerek délután.. mikor mi sétáltunk. Azzal sokkal könyebb volt nyaralni menni mintha cipelni kellett volna a kisfiamat. 3 éves koráig tuti használtuk. Most lesz 4 éves.
Most születik a második babám és most olyan kocsit veszünk ami esernyőre csukható, merev mózes van hozzá, amit az autó hátsó ülésére is be tudok kötni (az első kocsink is ilyen volt), hogy kevesebb helyet foglaljon. Nekem ez fontos szempont. peg perego lesz.
Szia!
Én azt nem értem, hogy egy 280 ezres Bugaboo mellé miért kell egy esernyőkocsi meg egy másik a 2. gyerek születésekor?
Én pont ezt szeretném kiküszöbölni.
Nem akarok babakocsi gyűjteményt, és eladós fajta sem vagyok. Én nem szórakozok Vaterával meg hozzá hasonlóval.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!