Aki jártas testvér fellépő használatával az segítene nekem?
Bergon XSPR babakocsink van, és ahhoz szeretnék majd testvér fellépőt venni, na de milyent?
Szia!
Sokmindent mérlegelni kell. 1. mennyit fogtok babakocsizni? 2. miyen terepen fogod használni? 3. mennyire szeret babakocsiban ülni a nagyobbik gyerkőc? (Mert ha állandóan abban tolod, nem biztos, hogy örülni fog neki, hogy a tesó érkezése után csak fellépőn állhat.)
Nálunk is pont 20 hónap a korkülönbség, de én végül nem fellépőt vettem, hanem eladtam a régi babakocsimat és vettem helyette 2 másikat :D Egy peg perego pliko-t (mondjuk ez terepre nem való, ellentétben a tiéddel!) és egy testvérkocsit. Nagyon szerettem mindkettőt, nem bántam meg, hogy így döntöttem. Hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem nincs jogsim, így mindenhová gyalog megyünk, így egész nagy távokat is bejártunk nap mint nap. 3,5 volt a nagy, 2 a kicsi, amikor eladtam a tesókocsit, akkor maradt a peg perego, amire - ha a kicsi ül - a nagy fel tud állni.
Ha mégis a tesófellépő mellett döntesz, mindenképp próbáld rá a babakocsira, mielőtt megrendeled, mert sokféle van. Nem szép ilyet reklámozni, de a barátnőm úgy csinálta, hogy bement a Brendonba, kiválasztotta a megfelelőt, aztán megrendelte a neten fele annyiért. :)
Na remélem ki tudtál valamit bogozni a sok rizsából! :D Minden jót, üdv: Veronika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!