Nagyméretű babakocsival (big-foot típusú) hogy tudtok bemenni a boltokba, Pennybe, Sparba? Hogy fér be a "kapun", ahol a bevásárlókocsit lehet betolni? Ülőpozícióban befér vagy le kell fektetni az egészet, hogy át tud tolni?
Nem tudok nélküle menni...
és szeretném is, hogy szokja.
Ha a legkisebb esélye is van annak, hogy beragadhasz, szenvedés lenne vagy a kicsi felakadna, a kocsi rongálódna vagy feldőlhetnr, meg kell állni az ajtó/kapu előtt és megvárni nyugodtan, amíg a személyzet segít. A biztonsági őrök általában tudnak, pl. Kinyitni a szűkebb önműködős ajtót stb.
Türelemmel, kultúrált viselkedéssel, kérem-köszönömmel nekem mindig sikerült bejutnom mindenhová Budapesten.
Egyébként meg figyeld esetleg a mozgáskorlátozottak ak kialakított lehetőséget- nekem sokszor ilyen módon segítettek a bejutásban.
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazából még soha nem próbáltam meg, mert teljesen elbizonytalanított a "kapu" látványa. Fogalmam sincs, hogy befér-e.
... és persze attól is tartok, ahogy Te is írod, hogy beszorul, felborul és nevetség tárgya legyek. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!