Járássegítőnek vennétek játék bevásárlókocsit?
Mi anno normál járássegítőt vettünk, de több funkciós, karácsonyra kapta, sokáig a rajta lévő izébizékkel játszott.
A szomszéd kislánynál kipróbáltuk a babakocsit és a bevásárlókocsit is, én azt tapasztaltam, hogy ezek nem jók, mert nagyon könnyűek, nem tudja ráhelyezni a súlyát, könnyen gurulnak, nagyot zakózott vele a fiam, a járássegítő stabilabb, fékezhető.
Lehet, hogy csak az aktuális fajta volt rossz ilyen szempontból, de nálunk nem jött be.
Az enyém egy nagyobbaknak való triciklit kapott a rokonoktól és annyira érdekelte, hogy tolja, hogy meglepetésünkre megtanult járni. Azóta eltelt több mint egy év, de még mindig nem éri el a pedált, így motorozik rajta.
Úgyhogy szerintem bármi tolható megfelel a célnak - csak persze figyelni kell rá nagyon, hogy ne essen el vele.
Létezik járássegítő tanuló bevásárló kocsi!
1 éves kisfiamnak ilyen van:
Nagyon stabil, imádja, minden nap tologatja :D
És később szerepjátékokhoz is jó lesz.
Imádja a kis lapozható bevásárló listát (rajz jelképezi -répa pl), ahogy lapozza nagyon aranyos hhangot ad :)
Formaillesztő is van rajta, ill. pörgettyű.
Meg egy kis hely belepakolni :)
Nekünk nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!