Ti letörlitek a bevásárlókocsit ott ahol a babátok
kapaszkodik?
Figyelt kérdés
Tegnap beszólt egy pasi miközben törlőkendővel áttöröltem egy kis részt, h ilyet nagyon kevesen csinálnak. 11.5 hós babánkat nem vittük eddig úgy vásárlolni, h a bev.kocsira tettük, nem tudom, h érdemes-e paramamiskodni.
Nem igazán érdemes. Ha simán letörölném, azzal nem pusztítom el a vírusokat és baktériumokat, ahhoz Domestosos törlőkendővel kellene, de utána meg ugye azt nem szeretném, hogy azt fogdozza a gyerekem.
3 és 2 évesek a gyerekeim, sokat buszozunk, ennyi erővel a kapaszkodókat is mindig törölgethetném.
2013. júl. 2. 07:36
3/12 anonim válasza:
Nem. A gyerek kezét szoktam megmosni. De ha nagyon szeretné a kezeit a szájába venni vagy ujjszopós lenne, akkor elgondolkodnék. Ha meg beszólnak, mondd, hogy koszos és mi köze hozzá, mit törölgetsz.
2013. júl. 2. 07:45
4/12 anonim válasza:
Nekem mindig nagyon rossz érzésem van, amikor beültetem a lányomat a bevásárlókocsiba, rengeteg hajléktalan meg igénytelen ember tologatja nap mint nap. Nem vagyok orvos és nem tudom, hogy milyen durva betegségeket lehet összeszedni egy ilyentől, de ha nem muszáj, én sem teszem ki ilyennek a gyerekem, van elég mocsok még az utcákon, játszótereken, ahol erősödhet az immunrendszere. Volt, hogy én is áttörölgettem. Én a Gyerek Szigeten kaptam be egy jó kis vírust, a Toi Toi wc-t nyitottam ki, hogy megnézzem, milyen állapotban van, aztán inkább a bokorba vittem a kicsimet pisilni. Persze kézmosás nem volt utána, a kocsiban ettem pár kekszet, estére már olyan durva hasmenésem volt és folyamatosan hánytam, tuti, hogy a wc foggantyújáról szedtem be valamit.
2013. júl. 2. 08:44
5/12 anonim válasza:
Nemcsak sima torlokendo van vagy domestos. Lehet kapni fertotlenito gelt vagy kendot, amit kezre is lehet hasznalni. En azzal torlom at a bevasarlokocsi fogojat. Volt tobb musor is errol, erdemes attorolni. Nagyon sok beteg ember van, raadasul sok helyen ezeket a kosarakat visszatoljak a 100-asert a hajlektalanok. Az en gyerekem meg siman megnyalja a fogot, ha epp az jut az eszebe, egy pillanat alatt.
2013. júl. 2. 08:50
6/12 anonim válasza:
Én nem törlöm. A padlót is simán felnyalja a gyerek, ha arról van szó, persze nem örülök neki, de baja nincs tőle.
Amúgy szerintem a Te dolgod, hogy törlöd-e vagy sem, nem ártasz vele, a pasinak meg aztán tényleg semmi köze hozzá.
2013. júl. 2. 10:00
7/12 anonim válasza:
Mindig letörlöm fertőtlenítő kendővel,lehet,hogy kevesen csinálják,de ez engem nem érdekel.
2013. júl. 2. 11:36
8/12 anonim válasza:
Csak gondold végig!
A játszótéren a hintát hányan megfogják, mégis bele ültetik a gyerekeket.
A homokozóba hányan bele mennek cipővel, mégis bele engedik a gyerekeket...
Tényleg túlzás letörölgetni a bevásárló kocsit!
2013. júl. 2. 12:04
9/12 anonim válasza:
Ilyesmi eddig eszembe se jutott.
2013. júl. 2. 12:33
10/12 anonim válasza:
Amíg kicsik voltak, én is letörölgettem.
A hintát azért általában gyerekek és anyukák fogdossák, de pl. a parkolóban tényleg sok hajléktalan, züllött alakot lehet látni, akik tologatják a kocsit a 100as reményében.
Engem megnyugtatott, hogy így valamivel tisztábbat fogdos a gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!