Ti letörlitek a bevásárlókocsit ott ahol a babátok kapaszkodik?
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, h szinte semmit nem ér ha letörölgetem, de egy fokkal nyugodtabb voltam. Néha paramami vagyok! :)
Mi is törölgettük egy ideig. Amikor először ült a kocsiban, akkor még nem, de szívbajt kaptam, amikor azt láttam, hogy az összekapcsoló lánc végét rágja a gyerek, (amit bedugsz a másik kocsiba, hogy visszakapd a 100-ast). A 2. alkalom után már kb.ra megtörölgettük a fogantyút, a láncot meg oldalt, ahol ül a rácsot felül. Sokat szerintem sem ért, de azért legalább a lelkemnek jót tett.
A lányom még nem ült bevásárlókocsiban, de szerinte már nála nem törölgetünk. Mondjuk neki a keze negyedannyit sincs a szájában a 10 hónapjával, mint a fiamnak a 3 évével....
A pasinak konkrétan semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz a bev kocsival, de ha téged megnyugtat, törölgesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!