A pennyben muszáj bevásárlókocsit használni? Gondolok arra, hogy nekem csak egy dolog kéne és ezért egy bevásárlókocsit ezért nem használok.
bevásárló kosár, ilyen kis kézi, nincs?
Nálunk mind3 Pennyben van....meg vannak ilyen korcs kocsik is, amit hordhatsz a kezeden, de tolhatod-húzhatod is, meg van a klasszikus rendes kocsi.
A nagy Sparban pl. nálunk (Lipótváros) nem kötelező, rákérdeztem már (a bizti őr gyakorlatilag nem rakja oda őket a bejárathoz, be se tudsz vinni semmit, ott a kocsira szerelhető a kosár, úgy lesz belőle kocsi.:))
Ha ki van írva, akkor "kötelező", én mindig szoktam vinni, bármilyen boltban vagyok (kivéve persze ékszeres vagy ruhabolt), de drogériákban is mindig veszek fel egy kis izét a kezembe.
Nagyon is kötelező, és ezzel a becsületes vásárlót védik.
Mivel csak az nem számít lopásnak, ami a kosárba, bevásárlókocsiban van.
Pl ha valami épp nem fér a kezedbe, és becsúszik a zsebedbe, magyarázkodhatsz, hogy kifizetted volna, csak már nem fért a kezedbe.
Vagy veszel 2 csokit, meg egy kiflit.
És pl a pénztárnál azt találod mondani, hogy az egyik csoki már megvolt, mikor bejöttél a boltba.
Egy csomó ilyen probléma lehet.
Ezért van az kitalálva, hogy bármit amit meg akarsz venni, rakd a kosárba.
Ha valami nincs benne, az automatikusan lopási kísérletnek minősül.
És ha valaki ezért szól és meg meg is dobálja a vevő, mint ahogy hallottuk az egyik primitív válaszolótól, az már könnyű testi sértés is, amiért olyan pert b@.sznak a nyakadba, hogy elsírod magad.
Aztán mehet a fogyasztóvédelemhez kiröhögtetni magát. :)
Nekem még nem szóltak, ráadásul hátizsákkal szoktam bemenni.
Pécs, Budai vámi Penny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!