Hordozót szeretnénk leváltani. Menetiránnyal háttal utazzon még vagy már szemben?
Utána néztem és azt mondják tesztek alapján is hogy a legbiztonságosabb a kicsinek ha háttal utazik a menetiránynak.Peg perego viaggo hordozónk van amit 13kg ig bőven kitudná használni,de mivel már ül(8 hós) a lányom nem szereti a hordozót.De nem tudom eldönteni,hogy 0-18kg ülést vagy olyat ami 9 kgtól van olyat vegyek.Még éppen nincs 9kg,de nem amiatt nem csak hogy melyik a jobb neki.
Ezt a két ülést nézem,de az első nem tudom mennyire ülő ha háttal van,a másik meg szerintem még hatalmas lenne .
Mindenképpen háttal!
Ha még nincs 9 kg, semmiképp ne vegyetek olyan ülést, ami 9 kg-tól jó. Úgy vannak fejlesztve, tesztelve, hogy nem biztos, hogy megfogja az öv, ha nincs meg a súlyhatár.
Szia!
A Casualplay nem számít jó ülésgyártónak, eddig csak 1 ülése ért el jó eredményt.
Ár érték arányban nem rossz, sőt kialakításban sem. Gyorsan, egyszerűen és nagyon stabilan rögzíthető az autóba. Ha megnézed a Chipolino Ridert érdekeset fogsz látni, mert 100%-ban ugy olyan.
A különbség, hogy az első spanyol a második bolgár.
Ha az autótok isofix rögzítéssel rendelkezik, akkor az első jó választás.
(Ha nem akarsz törésteszten is jó eredményt elért ülést.)
9-25kg kategóriát akkor sem szabad venni, ha a gyerek minden feltételnek megfelel.
A legrosszabb megoldások.
A 4évszakos gumi esete...
Azt felejtsd el!!!
Ne legyél ennyire Magyar! :)
Csak úgy használj gyerekülést, ahogy a gyártó előírta. A gyerkőcöddel ne kisérletezz.
Az, hogy nem tetszik, vagy nem jó, nem ugyanaz.
Bár ezt a Cybex Sirona pont nem egy klasszis ülés.
Sokkal inkább a Maxi Cosi Milofix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!