Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves kisfiamat kivihetem,...

Fél éves kisfiamat kivihetem, ha fúj a szél? A sportkocsim tolókarja nem átfordítható (tehát menetiránnyal egyezően van benne) Amúgy süt a nap és olyan 10 fok lehet.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! az én picim októberi,h nyugodtan tudjam vinni rosszab időben is,én ilyet vettem:

[link]

szúnyogháló amúgy,de vég a szél és a napsütés ellen is!

2013. ápr. 8. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem lesz baja a széltől.

A fülén legyen sapi, hogy védje,illetve ha hazaértek, vagy este bekenheted az arcát pici krémmel, ha úgy látod kiszáradt neki. Nekem van gyógyszertári vizes hidratálókrémem, azzal szoktam.

2013. ápr. 8. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
En szèlben nem szìvesen viszem ki, pedig az èn kocsim àtfodìthatò,csak ha muszàj megyunk ki. Esetleg az esovèdot felteheted az vèd a szèl ellen is.
2013. ápr. 8. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:

vidd ki nyugodtan, és igen, kend be az arcát. a sima popsikrám is pont jó, ha nincs más.

az erősebb szélnél fordítsd szélnek háttal a babakocsit, vagy állj úgy, hogy felfogd a szelet.

de ha nagy a sportkocsid kupolája, akkor azt is felhajthatod.

és igen, fülvédős sapit adj rá. a legjobb az alul megkötős, mert akkor nem forog a fején, ahogy nézelődik :)

2013. ápr. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!