6 hónapos 9.5 kg-os kislányomnak milyen gyerekülést vegyek, ami menetiránnyal szembe rögzíthető és bizonyított a törésteszteken?
A hordozót gyakorlatilag kinőtte, de mivel még nem tud ülni, csakis menetiránnyal szembe beköthetőt szeretnék.
A legtöbb ilyen típusnál azt olvastam, hogy csak 10 kg-ig lehet használni forgalommal szembe, amit maximum egy hónap múlva el fogunk érni, de nem garantált, hogy addigra már stabilan ül/ elég erős lesz a nyaka stb.
bocs, de pontosan hogy érted, hogy menetiránnyal szembe???
az azt jelenti, hogy úgy ülteted ahogy ti is ültök, menetiránynak háttal beköthető kell 1 éves koráig!
0-18kilós ülést vegyetek, römmelnek a legjobb a töréstesztje. azt tudjátok menetiránynak háttal is és majd 1 éves korától szembe is bekötni, sőt dönthető, míg nem ül, addig úgy funkcionál mint egy bébihordozó :)
Háttal beköthetőt keresek, tudomásom szerint az menetiránnyal szemben van, később menetiránnyal megegyezően lehet rögzíteni.
( a rögzítés módjánál)
Römer = Britax ez a first class amit írtam 0-18kg.
Most 10 hónapos, de sajnos nem tudom milyen hosszú vagy hogy hány kiló, már ezer éve nem voltunk mérni. Kb. 10kg és 80cm lehet.
[link] Na ez a mienk.
Érdemes körbe nézni külföldi webshopokban, én ezt Angliában vettem, majdnem fele ennyibe került...
2. vagyok.
menetiránnyal szemben az nálam menetiránnyal megegyezően :D
lehet az én szótárammal van a baj, na ma is tanultam valamit... :)
enyém 2,5 éves, most nőtte ki a 0-18-ast, a fejtámlája nem állítható és túlnőtt a feje. most 15-36-osat veszünk
2.! Köszi szépen, akkor még sokáig tudjuk használni, ha ilyet veszünk.
Engem is összezavart most ez a szemben, megegyezően dolog, de végülis nem is ez a lényeg, de értjük egymást :-)
Nektek milyen típus van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!