Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos 9.5 kg-os kislányomn...

6 hónapos 9.5 kg-os kislányomnak milyen gyerekülést vegyek, ami menetiránnyal szembe rögzíthető és bizonyított a törésteszteken?

Figyelt kérdés

A hordozót gyakorlatilag kinőtte, de mivel még nem tud ülni, csakis menetiránnyal szembe beköthetőt szeretnék.

A legtöbb ilyen típusnál azt olvastam, hogy csak 10 kg-ig lehet használni forgalommal szembe, amit maximum egy hónap múlva el fogunk érni, de nem garantált, hogy addigra már stabilan ül/ elég erős lesz a nyaka stb.

2012. márc. 11. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

top rider a mostani, akkor, annak még jó volt a töréstesztje, mostanában már rosszakat hallottam erről az ülésről, így most Römmert veszünk, már kinéztük csak még gyűjtünk mert 49.000.- :S

én fiam elég magas, majd 1m, a 4 éves unokatesó is ekkora, szóval a kort nem igen tudod előre belőni, de 2 éves korig biztos jó. ha meg állítható fejtámlásat vesztek, akkor sokkal tovább jó!

2012. márc. 11. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Mi 5 hónaposan ilyet vettünk. Ez dönthető, mindkét irányból beköthető, az én fiam nagy baba, 4 hónaposan 8 és fél kg volt. Már akkor bele kellett gyömöszölni a hordozóba, 5 hósan már nem tudtuk beletenni, igy döntöttünk az ülés mellett. A fiam nagyon szereti.

[link]

2012. márc. 12. 00:55
 13/19 anonim ***** válasza:

Mi Concord Ultimax-ot vettünk, mert 30 dkg-al volt kisebb a lányodnál a fiam ennyi idősen és hosszú is (72 cm volt akkor), 6 hónaposan.

8 hónapos most (76cm), háttal utazik menetiránynak. A lábacskáit kicsit felhúzza.

2012. márc. 12. 07:33
 14/19 anonim ***** válasza:
szia!nekünk Concord van ez elég szépen bizonyított a törésteszteken 2 éve első helyezést ért el!Mi nagyon szeretjük 7 hónapos kora óta használja a fiam döntőékkel mivel még nem ült ekkor!És ez a fata végig kiszolgál mivel később ülésmagasítóként használható!nekünk ilyen van: [link]
2012. márc. 12. 08:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! És ezt belehet kötni menetiránnyal ellentétesen is???
2012. márc. 12. 08:48
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem ezt az utolsó típust csak menetiránnyal megegyezően lehet bekötni :-(

Minden esetre már tudom, hogy 0-18 kg kategoriában kell keresgélnem, a Römer / Britax-val ill. Condcord típussal szemezgetek, de mind a kettőnek nagyon húzós az ára! Használtat nem szeretnék semmiképpen, akkor marad a gyűjtögetés vagy max. sponzorokat keresek a családban :-)

2012. márc. 12. 10:08
 17/19 anonim ***** válasza:

A Römer/Britax-val az a baj hogy nem lehet állítani a fejtámlát. Ez van nekünk és ezért mondtam hogy nem lesz sokáig jó, mert már csak kb 10 cm van hátra és kilóg a buksija. Bár lehet az a 10 cm még sokáig jó lesz, olyan nehéz megmondani. Én amikor kerestem olyat nem láttam aminek állítható a fejrésze..akkor lehet olyat veszek.

Biztos ami tuti, próbáld bele a babát.

2012. márc. 12. 12:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a tppet, mindenképpen teszünk egy próbát!
2012. márc. 12. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:

szia :) nézz szét itt: www.expressz.hu/baba-gyerek/ules-hordozo/autosules-0-18-kg/

mi is innen vettük :)

2012. márc. 22. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!