6 hónapos 9.5 kg-os kislányomnak milyen gyerekülést vegyek, ami menetiránnyal szembe rögzíthető és bizonyított a törésteszteken?
A hordozót gyakorlatilag kinőtte, de mivel még nem tud ülni, csakis menetiránnyal szembe beköthetőt szeretnék.
A legtöbb ilyen típusnál azt olvastam, hogy csak 10 kg-ig lehet használni forgalommal szembe, amit maximum egy hónap múlva el fogunk érni, de nem garantált, hogy addigra már stabilan ül/ elég erős lesz a nyaka stb.
top rider a mostani, akkor, annak még jó volt a töréstesztje, mostanában már rosszakat hallottam erről az ülésről, így most Römmert veszünk, már kinéztük csak még gyűjtünk mert 49.000.- :S
én fiam elég magas, majd 1m, a 4 éves unokatesó is ekkora, szóval a kort nem igen tudod előre belőni, de 2 éves korig biztos jó. ha meg állítható fejtámlásat vesztek, akkor sokkal tovább jó!
Mi 5 hónaposan ilyet vettünk. Ez dönthető, mindkét irányból beköthető, az én fiam nagy baba, 4 hónaposan 8 és fél kg volt. Már akkor bele kellett gyömöszölni a hordozóba, 5 hósan már nem tudtuk beletenni, igy döntöttünk az ülés mellett. A fiam nagyon szereti.
Mi Concord Ultimax-ot vettünk, mert 30 dkg-al volt kisebb a lányodnál a fiam ennyi idősen és hosszú is (72 cm volt akkor), 6 hónaposan.
8 hónapos most (76cm), háttal utazik menetiránynak. A lábacskáit kicsit felhúzza.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem ezt az utolsó típust csak menetiránnyal megegyezően lehet bekötni :-(
Minden esetre már tudom, hogy 0-18 kg kategoriában kell keresgélnem, a Römer / Britax-val ill. Condcord típussal szemezgetek, de mind a kettőnek nagyon húzós az ára! Használtat nem szeretnék semmiképpen, akkor marad a gyűjtögetés vagy max. sponzorokat keresek a családban :-)
A Römer/Britax-val az a baj hogy nem lehet állítani a fejtámlát. Ez van nekünk és ezért mondtam hogy nem lesz sokáig jó, mert már csak kb 10 cm van hátra és kilóg a buksija. Bár lehet az a 10 cm még sokáig jó lesz, olyan nehéz megmondani. Én amikor kerestem olyat nem láttam aminek állítható a fejrésze..akkor lehet olyat veszek.
Biztos ami tuti, próbáld bele a babát.
szia :) nézz szét itt: www.expressz.hu/baba-gyerek/ules-hordozo/autosules-0-18-kg/
mi is innen vettük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!