Van olyan gyerekules amit be lehet kotni az autoba isofix nelkul is es isofixel is?
Figyelt kérdés
Jelenlegi autonk nem isofixes,de nemsokara ujat veszunk,ami valoszinuleg az lesz.9-18 kg ig gondolkodunk gyerekulesbe....bar mindegy talan...hordozonk van,szoval nem nullatol kell...2014. szept. 16. 17:18
1/6 anonim válasza:
Minden isofixes ülést be lehet kötni simán is.
2/6 anonim válasza:
Pontosabban majdnem minden izofixest be lehet kötni biztonsági övvel. Nekünk besafe izi comfort x3 izofix van, ezt is belehet kötni simán is.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! Ennek orulok!
2014. szept. 16. 20:10
4/6 anonim válasza:
nagyon sokat be lehet kötni, de ma már jópár ülés van a piacon, ami kizárólag isofix módon rögzíthető.
Milyen árfekvésben kerestek ülést? akkor könnyebb szűkíteni modellek szerint.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom,100.000 ert mar ujat nem tudnank venni. Azaz tudnank,de kedvezobb aron keresunk biztonsagosat..tehat nem valami gagyibbat szeretnenk azert. A ferjem kb 30-60 ezer kozott gondolta,ahogy kivettem a szavaibol. En probalok kb ennyiert keresgelni,ha nem lenne akkor viszont maradna a dragabb.csak mivel tobb gyereket szeretnenk,ezert tobbet is kell vennunl gondolom,mivel sokaig jo egy ilyen ules,mire kellene a kistesonak,addig meg hasznalna a novere a regit,gondolom.
2014. szept. 18. 08:53
6/6 anonim válasza:
Ugyanez a gondom nekem is! a maxi cosi pearl-re gndoltam, de sajnos csak isofixbe használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!