Gyerekules 15-36 kg, milyet vennetek?
Szia!
Nekünk Römerünk van. A fiunk nagyon szereti, kényelmes, jól körülöleli. Könnyű kezelni.
A fiatok már kipróbálta a potenciális jelölteket? Elvégre ő fogja használni.
Mi elég hamar váltottunk erre a kategóriára, és a fiunk elég célirányosan közölte, hogy neki ez kell. (A listánkon volt néhány ülés).
Amúgy nálunk soha nem volt gond, hogy már csak sima övvel kötjük be, még élvezi is, hogy ő már úgy ül mint a nagyok.
Azért nézzétek meg élesben, hogy hogyan viseli a sima öves bekötést, mert ismerősék fiunkkal egyidős lánya teljesen ki volt bukva, amikor csak próbaként beültettük a 15-36-osba. Neki kellett az 5 pontos bekötés. (9-36-ost kellett venniük.)
re1. Az én 3,5 éves 15 kilós fiam nem fért be rendesen a Cybex ülésbe a pajzs mögé. Én is próbálkoztam vele.
Kérdező! Rőmert vettünk, ilyet: [link] ez is Kidfix. Nagyon jó. Sokáig keresgéltünk. Fiúnk is szereti és nem mászkál ki az öv alól.
Én Cybex-et veszek majd most a lányomnak ebben a kategóriában. Szintén jó ADAC teszttel rendelkezik
A Römert is néztem, de szerintem ez komfortosabb,több pozícióba állítható, ráadásul az ára is jobb...
2-es vagyok.
Van Kidfix és Kidplus is Römerből. Mindkettőt szereti. Azért is döntöttünk a Römer mellett, mert teljesen végigér az oldalvédő a fejvédőig. A Recaro is hasonló.
Mindkettő minőségi megbízható ülés.
Ha a fiatoknak a Recaro tetszett, legyen az. A fejhallgató még jó is lehet, mert egy kis andalító zenére el is alhat, lefoglalhatja. Csak a hangerőre kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!