Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hogyan lehet becsomagolni egy...

Hogyan lehet becsomagolni egy babakocsit, ha GLS-sel küldöm?

Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 06:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég küldtem vissza én is egyet. Visszatettem a dobozába (ha nincs, akkor valami erős kartonnal befedni), és azt sok rétegben körbetekerte a férjem csomagzáró fóliával. Olyan, mint a folpack, csak nagy tekercsbe árulják, és erősebb. Nem drága, és praktikus lesz máskor is. Bár én kölcsönkértem, mert gyorsan kellett, és ahogy néztem, alig látszott meg a tekercsen, amit elhasználtam. Vagy tíz rétegben rátekertük.
2014. szept. 12. 06:17
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem feltétlenül kell csomagolni, de ha mindenkeppen szeretnéd es nincs doboz, akkor szemeteszsak is tökéletes erre a célra.
2014. szept. 12. 06:21
 3/8 anonim ***** válasza:
szemetes zsákot nem szúrják ki a kiálló pöckök? meg van-e akkora?
2014. szept. 12. 07:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Szemeteszsak kb millió méretben letezik. A kutyat nem érdekli, hogy hogy néz ki a csomag. Postás mondta, hogy ilyen nagyobb méretű tárgyat be se kell csomagolni, az is eleg, ha csak körbe tekeri ragasztó szalaggal vagy spárgával, hogy ne nyíljon szét, a lényeg, higy a címet ra tudja rögzíteni,
2014. szept. 12. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:
A dpd nem viszi el a zsákba csomagoltat csak azt viszi el ami dobozban van
2014. szept. 12. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én naponta adok dpd csomagot zsákba viszik el!!!
2014. szept. 12. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Ok utolsó!

Én meg hetente, én egy hónapja már nem viszi el, csak dobozban.

Nem én vagyok az egyetlen akitől nem viszi el zsákban. Szigorítás volt, mert sok volt a sérült termék.

Én küldtem zsákban egy multifunkciós babakocsit, és mire odaért letört a mózes karja.

2014. szept. 12. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, ezt védi ki a karton+csomagzáró fólia
2014. szept. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!