Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozó, vagy mózes? Babakocsi...

Hordozó, vagy mózes? Babakocsit akarok venni de ami árban megfelel ahhoz nincs hordozó. Mennyi idős koráig fér bele kb a gyerek a hordozóba?

Figyelt kérdés
Tudom hogy rengeteg fajta van de csak körülbelül? Ti meddig használtátok a hordozót? Igazából a hordozó azért nem tetszik mert a baba össze van benne hajtogatva. Tudom hogy van vízszintesig dönthető is. A mózesben szerintem jobb neki mert vizszintesen fekszik.

2014. szept. 9. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Amíg meg nem tanul valamennyire ülni. Illetve 9 kg-ig kell használni.

A kórházból is csak úgy engednek haza vagy a legtöbb helyen még a pólyás megoldást szokták engedni.

A hordozó (főleg, ha valakinek autója van!!!) mindenképpen szükséges.

Egyébként bármelyik internetes oldalon lehet venni hordozót. Akár újan, akár használtan.

Nekünk se volt hordozó a b.kocsi szettünkhöz, amit vadi újan vettünk. Vettem hozzá egy hordozót a Brendonba.

Én alapból nem ültetem a gyerekem a hordozóba, ha nem muszáj. Főleg, ha babakocsis sétára megyünk.

2014. szept. 9. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Hordozó kifejetetten akkor kell ha autóval jártok! Amúgy kb addig szokták használni amíg nem tanul meg ülni és nem éri el a 9 kg, mondjuk8- 9-10 hónapig. De láttam olyat is h a gyerek már kilógott belőle de mégis abban volt.

Ha nem jártok autóval akkor nem fontos venni hordozót.

2014. szept. 9. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Részemről a mózes:

- ha szeret hason aludni, a hordozó élből kizárva

- ha jól tudom (bocs ha nem), de az összes hordozóba be kell kötni a gyereket

- a hordozót nem arra fejlesztették ki,h napi szinten, órákat legyen benne a baba

Az én kisfiam 6 hónapos lesz, már nagyon szűkös neki a hordozó. Igaz a hordozó 13 kg-ig jó, a fiúnk pedig 7,5 kg, de vállban már szűk neki. Próbáltunk nagyobb maxi cosi-t is, de vastagabb ruhában az sem lenne neki kényelmes. A sportrészt még nem használjuk, így sétáknál még mindig a mózes marad. Szerencsére emelhető több fokozatban is a támlája, ami nagyon fontos!

Amúgy mi szeretjük a hordozót is, mert nagyon praktikus utazáskor!

2014. szept. 9. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Az utazási szokásaitoktól függ, hogy milyet vegyetek. Ha gyakran utaztok autóval, akkor mindenképpen kell a hordozó, mert azt be lehet kötni az autóba. Ha csak annyit autóztok, míg hazajöttök a kórházból, akkor bőven elég ha valaki ismerőstől kölcsön kéritek a hordozót.

Mi a gyerek 7 hónapos koráig használtuk a hordozót.

Mi elég sokat autózunk, ha nem kaptunk volna jó áron 3 feltétes kocsit (mózes, hordozó, sportrész) akkor olyat vettünk volna, amin a sportrész vízszintesig dönhető és hozzá hordozó van.

2014. szept. 9. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz a kettőnek a funkciója. A hordozó az a baba első autósülése. A mózesben tudod sétáltatni, amíg nem tud ülni. Mi a hordozót kb. 9 hónapos korig használtuk, utána vettünk másik autósülést. A mózest 8 hónapos korban cseréltük le a sportrészre.
2014. szept. 9. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
a hordozoba nem lehet sokat mig kb nem tud ülni. ezert akkor kell hordozo, ha már ül ill. ha autóba szeretnetek szallitani. amugy meg mózes. késöbb jó lenne mindenkepp a hordozo is mert ha megjön az erdeklodese szeretne majd kilátni a kocsiból. ha rám hallgatsz, lősz a vaterán egy háromrészesr.
2014. szept. 9. 11:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek sokat segítettetek! Mindjárt tisztábban látok! Úgy látom még bőven lesz mit tanulni mire apuka leszek!
2014. szept. 9. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet mar kapni autoba bekotheto mozest, a Römer markaju fantasztikus. Kenyelmesebb sokkal, mint egy hordozo. Az ara eleg huzos, 70.000 Ft korul mozog ( es akkor ugye meg nincs babakocsid). De mindenkepp megeri, sokkal jobb a babanak, mint a hordozo.
2014. szept. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!