Hordozó, vagy mózes? Babakocsit akarok venni de ami árban megfelel ahhoz nincs hordozó. Mennyi idős koráig fér bele kb a gyerek a hordozóba?
Amíg meg nem tanul valamennyire ülni. Illetve 9 kg-ig kell használni.
A kórházból is csak úgy engednek haza vagy a legtöbb helyen még a pólyás megoldást szokták engedni.
A hordozó (főleg, ha valakinek autója van!!!) mindenképpen szükséges.
Egyébként bármelyik internetes oldalon lehet venni hordozót. Akár újan, akár használtan.
Nekünk se volt hordozó a b.kocsi szettünkhöz, amit vadi újan vettünk. Vettem hozzá egy hordozót a Brendonba.
Én alapból nem ültetem a gyerekem a hordozóba, ha nem muszáj. Főleg, ha babakocsis sétára megyünk.
Hordozó kifejetetten akkor kell ha autóval jártok! Amúgy kb addig szokták használni amíg nem tanul meg ülni és nem éri el a 9 kg, mondjuk8- 9-10 hónapig. De láttam olyat is h a gyerek már kilógott belőle de mégis abban volt.
Ha nem jártok autóval akkor nem fontos venni hordozót.
Részemről a mózes:
- ha szeret hason aludni, a hordozó élből kizárva
- ha jól tudom (bocs ha nem), de az összes hordozóba be kell kötni a gyereket
- a hordozót nem arra fejlesztették ki,h napi szinten, órákat legyen benne a baba
Az én kisfiam 6 hónapos lesz, már nagyon szűkös neki a hordozó. Igaz a hordozó 13 kg-ig jó, a fiúnk pedig 7,5 kg, de vállban már szűk neki. Próbáltunk nagyobb maxi cosi-t is, de vastagabb ruhában az sem lenne neki kényelmes. A sportrészt még nem használjuk, így sétáknál még mindig a mózes marad. Szerencsére emelhető több fokozatban is a támlája, ami nagyon fontos!
Amúgy mi szeretjük a hordozót is, mert nagyon praktikus utazáskor!
Az utazási szokásaitoktól függ, hogy milyet vegyetek. Ha gyakran utaztok autóval, akkor mindenképpen kell a hordozó, mert azt be lehet kötni az autóba. Ha csak annyit autóztok, míg hazajöttök a kórházból, akkor bőven elég ha valaki ismerőstől kölcsön kéritek a hordozót.
Mi a gyerek 7 hónapos koráig használtuk a hordozót.
Mi elég sokat autózunk, ha nem kaptunk volna jó áron 3 feltétes kocsit (mózes, hordozó, sportrész) akkor olyat vettünk volna, amin a sportrész vízszintesig dönhető és hozzá hordozó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!