Tudnátok nekem ajánlani sport babakocsit? A többi lent.
Figyelt kérdés
Olyan kocsit keresek amibe már bele lehet tenni a 7 hónapos ülni még nem tudó lányomat. Jó lenne valami könnyű, ami viszonylag kicsire csukható.2014. szept. 8. 17:48
1/4 anonim válasza:
Cam micro air 2014 es modell. Mi ezt használjuk, kicsire csukható össze , esernyő re . Teljesen dönteni lehet a hàttàmlàt. Könnyű nagyon. Nem veszi fel a bukkanókat . Kiegyenlíti . Nagyon bevált ez a márka nekünk Cam a fürdőkád, az àllvànya, az Etetőszék , és az előző babakocsink is az volt :)
2/4 anonim válasza:
Espiro magic.
Kicsi a kosara alul,de ezen kivul szeretem nagyon.
A lanyomnak meg mindegy,mert amiota kuszni,maszni,ulni,allni megtanult, nem szeret "setalni".
Most 8 honapos.
Kb 2 honapja vettuk,amikor meg nem ult.
3/4 anonim válasza:
Nem ismerem az igényeidet, azon kívül, amit leírtál és a pénztárcádat sem, de én a quinny zapp xtrát (2) javaslom. A zspp xtra 2 a mano babaháznál most akciós és a legkisebbre csukható babakocsi.
Dönthető, nem baj, ha nem ül még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!