Ajánlanátok nekem jó minőségű, megbízható babakocsit (saját tapasztalat alapján) újszülöttkortól kb 50 ezer körül?
Figyelt kérdés
Autós hordozónk már van, mózest nem szeretnénk.2014. szept. 9. 18:34
1/7 anonim válasza:
Jó minőségűt,megbízhatót tuti nem kapsz 50 ezerért!
2/7 anonim válasza:
Hauck apollo 4
https://www.youtube.com/watch?v=YzWFj-lTRXI
Ezt használtam lányommal másfél évig, aztán nem akart megmaradni többet benne. Most még a padláson várakozik, de nemsoká lehozzuk, mert decembertől megint kell:D
3/7 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, én nagyon szeretem, kibírt már túrázást, teli pakolást, sima és rossz úton is nagyon jó tolni. Külön is meg lehet venni a babakocsit 30 ezer körül mondták!
4/7 anonim válasza:
Kislányomnak Bebetto Nico babakocsija van, nagyon szeretjük, semmi hibája, nem tudok hátrányáról. Csal előnyéről! :)
5/7 anonim válasza:
Még egy szavazat a Bebetto-ra!!!
6/7 anonim válasza:
mózest miért nem szeretnél?
újszülöttnek az a legjobb babakocsi.
én úgy találtam, hogy elég tágas újszülött kocsi könnyen kezelhető sport kocsival nincs. ezért mi külön vettünk 1 tágas mózeses kocsit, használtan. és egy mozgékony sport kocsit (Coletto Aveo). így a 2 kijött 50ből.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! Még nem döntöttünk, igyekszünk minél többet megnézni szemèlyesen, hogy vègűla legjobbat vegyük. :)
2014. szept. 11. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!