Milyen hordozót vennél téli újszülöttnek?
Decemberre várom 2. babám. 1. babámmal mindig is szerettem volna újszülött korától hordozót, de csak olyan 3 hónapos kortól használhatós van, ami már ülős. Olyan keresztbe akasztósat néztem ki. Láttam, hogy van olyan, amiben van biztonsági öv is a babának. Csak nem tudom, hogy rám fog e férni, ha rajtam lesz a kabát, meg ő bele fog e férni overállban. Van valakinek ilyesmilye? Beleférhet kabátostul egy baba, legalább úgy 2 hónapos koráig. Első szülöttem kezdi a sulit, el kell kísérnem minden reggel suliba (Angliában élünk, 4 éves. Így kizárt, hogy pár nap után egyedül járjon suliba). 6-8 perc az út. Ha csak lányomat akarom elvinni a suliba, aztán hazajövök, akkor nem kapnám elő babakocsit. Itt enyhék a telek, habár az utóbbi időben kezd durvulni itt is a helyzet. Ha az időjárás olyan, akkor babakocsiban vinném.
Milyet ajálotok? Linket vagy képet, vagy márkanevet írjatok léci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!