Azt olvastam hogy az ujszulott babak gerincenek nem tesz jot ha babahordozoban vannak, mert az felig ulo helyzet. Akkor megis hogy vigyuk magunkkal biztonsagosan az autoban?
Figyelt kérdés
2014. júl. 31. 10:00
11/16 anonim válasza:
Sokan vannak akik kihasználják ezt funkciót ,de nem szabad . Olvass utana . Ültetni sem nagyon szabad a babat ,amíg maga nem tud ülni vagy felhuzni magát. Akkor hogy lehetne 3-4órát hasonló pozban ?! Sajnos egeszsegtelen , amikor meg mar nyugodtan hasznalhatnad , akkor már kicsi lesz :(
12/16 anonim válasza:
En ha szuleimmel megyek a picihez, akkor félúton volt hogy megálltam vele. De volt hogy egyhuzamban lementünk (160km), es utana feküdt. Érzéssel kell csinalni.
13/16 anonim válasza:
Vegyél dönthető hordozót. Mi azt vettünk, az autóban is külön állása van 5 kg alatt és 5 kg feletti babáknak. Ha kiszálltunk, fel a vázra, támla vízszintesre dönt és minden rendben volt. ehhez hasonló: [link] (nekünk még a régebbi, Prima Easy van)
14/16 anonim válasza:
Nekem a doktornőnk és az osztályvezető főorvos azt tanácsolták, hogy a hordozóba legyen egész nap a fiam, mivel hányós!
Az első reakcióm nekem is az volt, hogy nem tesz jót a gerincének, de megnyugtattak, hogy nem lesz baja, mert nem rendesen ül és nem terheli a gerincet. Szóval ne lesz baja
15/16 anonim válasza:
Vegyel stokke babakocsit donthetos hordozoval.es minden meg van oldva.nem olcso de jo!:-)
16/16 anonim válasza:
Nekünk 3 gyerekünk van,sokat utazunk,ergo pici korában sokat utaztak hordozóban.Semmi,de semmi bajuk nincs(már a legkisebb is 2 éves).Érdemes jó minőségű hordozót vásárolni.A miénk olyan volt,amiben nagyon kényelmesen ült(inkább feküdt).Mivel volt hozzá bázistalp,így a dőlésszögén is lehetett változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!