Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Azt olvastam hogy az ujszulott...

Azt olvastam hogy az ujszulott babak gerincenek nem tesz jot ha babahordozoban vannak, mert az felig ulo helyzet. Akkor megis hogy vigyuk magunkkal biztonsagosan az autoban?

Figyelt kérdés

2014. júl. 31. 10:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vidd a hordozóban, semmi baja nem lesz. Feltételezem a kórházból haza mennétek, az meg azért nem több órás utazás. Az első hetekben még úgysem fogtok nagyon eljárkálni, főleg nem autóval, mert nehézkes a gyakori etetések, még gyakoribb pelenkacserék miatt.
2014. júl. 31. 10:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt vannak újszülött betétek a jobb hordozókban..másrészt csak abban vidd, mert úgy biztonságos...csak 40 percnél tovább nem szerencsés abban feküdnie a babának...
2014. júl. 31. 10:03
 3/16 anonim ***** válasza:
na igen....ez vicc...a fiam borzalmasan ült/feküdt a hordozóban.bementunk a boltba h ez normalis h igy néz ki???erre közölték h igen.mert h igy védi az autóban a legjobban.de ne legyen benne fél óránál többet!!!és akkor kérdeztem h és akkor fél éves koráig ne menjunk messzebbre fél oránál???azt mondta hát ne!vagy a mózest kössuk be(olyan fajta h be lehet) de az nem annyira biztonságos,meghát van két tesója a fiamnak ők hova ültek volna?szoval agyrém ez a hordozó...mi ugy csináltuk ha hosszabb utra mentunk h surün megálltunk,lefektettük kicsit átmozgattuk.jobb ötletünk nem volt.már nemsokára megkapja az eső igazi autósülését.nagyon várom..:)))
2014. júl. 31. 10:15
 4/16 anonim ***** válasza:
29%
A kenguru hordozó az ami kifejezetten nem tesz jót neki.
2014. júl. 31. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen,úgy van ahogy írják,hogy órákig ne legyen benne,de nyilván míg hazaviszitek a kórházból,vagy rövidebb úton,az belefér. És ne abban sétáltasd,ha olyan a babakocsi,hogy rá lehet tenni a hordozót is.
2014. júl. 31. 10:37
 6/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat! 3 az 1-ben babakocsit szeretnek venni,pont azert mert mi eleg gyakran vagyunk uton...Nem tudom annak a mozeskosar reszet is lehet autoba rogziteni?Mert eddig meg csak neten neztem de ott nem irja.
2014. júl. 31. 12:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez márkafüggő,nekünk is 3 az egyben babakocsink van,de annak a mózesét nem lehet bekötni :-( Erre kérdezz rá külön inkább.
2014. júl. 31. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekünk vizszintesig dontheto babahordozonk van. Mi 900kmt is utazunk. Ez sokkal egészségesebb a gerincnek . A másik hordozoban maximum 1 óra folyamatos utazás javasolt .

Nekünk ilyenvan :

[link]

2014. júl. 31. 16:56
 9/16 anonim ***** válasza:
én nem kötném be autóba olyan mózessel sem, amiben elvileg lehet.
2014. júl. 31. 16:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Es mennyi idos korig nem szabad hosszu utra vinni a babahordozoban?Mert en eddig pont azert szerettem volna 3 az 1-ben babakocsit venni,mert annak az autosulese rakapcsolhato a vazra....Szoval ha a baba elalszik az autoban nem kell kivenni belole ha kiszallunk valahova.De akkor ezek szerint ezt a funkciojat a kocsinak akkor nagyon nem is lehet kihasznalni.
2014. júl. 31. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!